Dečija radionica

Izrada nakita

Škola izrade nakita za decu

U okviru ove radionice mališani imaju priliku da se upoznaju sa osnovama, a kasnije i sa naprednim tehnikama izrade nakita, prilagođenog njihovom uzrastu i ukusu.

Ciljevi ove radionice su razvijanje mašte, podsticanje kreativnosti i samostalnog rada na ukrašavanju svoje svakodnevice, kao i razvijanje stilova kod dece, pri čemu se vodi računa o neukusnim trendovima današnjice, koje se predavači trude da potisnu promovisanjem lepih vrednosti. Nakon ove radionice, dete će moći da napravi svoj dečiji kutak po meri.

Nizanje perlica, uklapanje različitih materijala, dodavanje nekih ličnih pečata tim sitnim modnim detaljima, kreiranje unikatnih poklona za najbliže i najdraže, zadovoljan osmeh na licu svakog deteta nakon završene ogrlice, narukvice, prstena ili nekog drugog komada nakita, to je ono zbog čega se naši polaznici raduju svakom dolasku na ovu radionicu.

Zašto baš Beo Art House radionica izrade nakita?

Ako smatrate da je izrada nakita nešto u čemu bi Vaš mališan uživao ili želite da u njemu probudite maštu i umetničku stranu, evo nekoliko razloga zašto je baš Beo Art House škola izrade nakita pravi izbor za Vas i Vaše dete:

 • Prvi čas je potpuno besplatan i neobavezujuć.
 • Ljubazni Beo Art House edukatori će sa Vašim detetom proći kroz sve korake učenja i kreativnosti, na pedagoški i prijateljski način.
 • Sav repromaterijal i oprema su uključeni u cenu.
 • Vaše dete može odlučiti u kom smeru želi da razvije svoju kreativnost.
 • Spojićete korisno i lepo: dete će se družiti sa svojim vršnjacima na zabavan i koristan način, stvarajući prava umetnička dela od svakodnevnih predmeta.
 • Osim što će razviti maštu, dete će vežbati svoje strpljenje i koncentraciju;
 • Zadovoljstvo koje dolazi iz kontrole stvaralačkog procesa, i uspešno završenog zadatka je ključna za formiranje ličnosti i radnih navika deteta od malih nogu;
 • Kurs izrade nakita za decu je odličan način da se uoče skriveni talenti i interesovanja dece, koja mogu postati hobi, zatim strast, a možda i životni poziv.
 • Umetnost ima različite oblike, a Vaše dete može odabrati svoj omiljeni;

Kome je namenjana radionica izrade nakita?

Svim mališanima koji obožavaju da stvaraju! Ako Vaše dete uživa u pravljenju drangulija, usmerite njegov talenat u pravom smeru. Unikatan nakit za decu, čiju će izradu naučiti, će izdvojiti Vaše dete od njihovih vršnjaka.

Naš idealan kutak za decu će im predstavljati zabavno okruženje za provođenje vremena i razvijanje mašte i kreativnosti.

Repromaterijal za izradu nakita koji koristimo

Za izradu unikatnog decijeg nakita koristimo različite materijale i opremu, čija je upotreba obezbeđena i besplatna. Evo šta koristimo.

 • Perle različitih vrsta i oblika (metalne perle, plastične, staklene, okrugle…)
 • Kopče raznih boja i vrsta materijala
 • Kadif
 • Konac od poliestera u raznim bojama
 • Štras
 • Konektori
 • Kićanke i privesci od različitih materijala
 • Boje za farbanje itd.

Odvojite dete od ekrana i naučite ga novom i zabavnom veštinom. Mališani puni ponosa zbog svojih dela su zapanjujuć prizor. Nećete zažaliti! Beo Art House Vas očekuje.

PONUDA

Polaznicima je obezbeđen sav neophodni osnovni materijal i pribor za rad.

VRSTE PAKETA
CENA
NAPOMENA
BESPLATAN ČAS
Paket (4 časa)* 4500 RSD Paket važi u periodu od 4 nedelje od prvog uplaćenog časa, osim u slučaju unapred napravljenog dogovora.
PRIJAVI SE ZA BESPLATAN ČAS!
Beo Art House te poziva da besplatno prisustvuješ probnom času.

+1 iz porodice 4000 RSD
+1 drugar** 4000 RSD Ostvaruje popust dete koje je dovelo drugara/drugaricu.
Pojedinačan čas 1300 RSD

PRIJAVI SE ZA BESPLATAN ČAS!


Jovana Nikoličić / Izrada nakita i Dečija radionica ”Izrada nakita”

Završila sam smer Dizajn tekstila i odeće na Visokoj strukovnoj školi za dizajn, tehnolologiju i menadžment DTM u Beogradu.
Nakitom se iz hobija bavim od srednje škole. Prvo je to bila polimerska glina a zatim nakit od gotovog repromaterijala.
2013. godine sam počela da radim u proizvodnji u Dve Smizle i ubrzo sam bila unapređena na poziciju dizajnera nakita.
Početkom 2015. sam pokrenula svoj brend nakita Mon Caprice.
Organizovala sam u septembru 2016. javnu besplatnu radionicu u galeriji Polet što je moj rad usmerilo u polje edukacija o izradi nakita.