Dečija radionica

Izrada nakita

U okviru ove radionice mališani imaju priliku da se upoznaju sa osnovama, a kasnije i sa naprednim tehnikama izrade nakita, prilagođenog njihovom uzrastu i ukusu. Ciljevi ove radionice su razvijanje mašte, podsticanje kreativnosti i samostalnog rada na ukrašavanju svoje svakodnevice, kao i razvijanje stilova kod dece, pri čemu se vodi računa o neukusnim trendovima današnjice, koje se predavači trude da potisnu promovisanjem lepih vrednosti. Nizanje perlica, uklapanje različitih materijala, dodavanje nekih ličnih pečata tim sitnim modnim detaljima, kreiranje unikatnih poklona za najbliže i najdraže, zadovoljan osmeh na licu svakog deteta nakon završene ogrlice, narukvice, prstena ili nekog drugog komada nakita, to je ono zbog čega se naši polaznici raduju svakom dolasku na ovu radionicu.

PONUDA

Polaznicima je obezbeđen sav neophodni osnovni materijal i pribor za rad.

VRSTE PAKETA
CENA
NAPOMENA
BESPLATAN ČAS
Paket (4 časa)* 4500 RSD Paket važi u periodu od 4 nedelje od prvog uplaćenog časa, osim u slučaju unapred napravljenog dogovora.
PRIJAVI SE ZA BESPLATAN ČAS!
Beo Art House te poziva da besplatno prisustvuješ probnom času.

+1 iz porodice 4000 RSD
+1 drugar** 4000 RSD Ostvaruje popust dete koje je dovelo drugara/drugaricu.
Pojedinačan čas 1300 RSD

PRIJAVI SE ZA BESPLATAN ČAS!


Jovana Nikoličić / Izrada nakita i Dečija radionica ”Izrada nakita”

Završila sam smer Dizajn tekstila i odeće na Visokoj strukovnoj školi za dizajn, tehnolologiju i menadžment DTM u Beogradu.
Nakitom se iz hobija bavim od srednje škole. Prvo je to bila polimerska glina a zatim nakit od gotovog repromaterijala.
2013. godine sam počela da radim u proizvodnji u Dve Smizle i ubrzo sam bila unapređena na poziciju dizajnera nakita.
Početkom 2015. sam pokrenula svoj brend nakita Mon Caprice.
Organizovala sam u septembru 2016. javnu besplatnu radionicu u galeriji Polet što je moj rad usmerilo u polje edukacija o izradi nakita.