Dečija radionica

VAJANJE

Omiljene dečije zanimacije su oduvek bile glina, plastelin i slični materijali, od kojih prave razni oblici iz njihove mašte. Beo Art House je rešio da podigne taj vid umetnosti na malo viši nivo i mališanima pruži jedan ozbiljniji, ali ne manje interesantan i kreativan pristup izradi skulptura od njima bliskih materijala, pri čemu se vodi računa o svim detaljima bitnim za pravac umetnosti zvani ”Vajarstvo”.

PONUDA

Polaznicima je obezbeđen sav neophodni osnovni materijal i pribor za rad.

VRSTE PAKETA
CENA
NAPOMENA
BESPLATAN ČAS
Paket (4 časa)* 5000 RSD Paket važi u periodu od 4 nedelje od prvog uplaćenog časa, osim u slučaju unapred napravljenog dogovora.
PRIJAVI SE ZA BESPLATAN ČAS!
Beo Art House te poziva da besplatno prisustvuješ probnom času.

+1 iz porodice 4500 RSD
+1 drugar** 4500 RSD Ostvaruje popust dete koje je dovelo drugara/drugaricu.
Pojedinačan čas 1500 RSD

PRIJAVI SE ZA BESPLATAN ČAS!


Tijana Zorić / Vajanje i Dečija radionica ”Vajanje”

Završila sam Srednju umetničku školu Konzervator umetničkih dobara Tehnoart Beograd, a trenutno završavam akademske studije na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu, odsek vajarstvo. Trenutno pohađam osnovne FLU studije Beogradu u klasi Veljka Lalića. Do sada sam učestvovala na brojnim grupnim izložbama, likovnim kolonijama, a cilj je svakako i samostalna izložba u skorijoj budućnosti.
Vajanje je tehnika koju koristim da trodimenzionalno izrazim svoj doživljaj ljudi i sveta oko sebe, pri čemu me posebno inspiriše ideja da je lik koji izradim opipljiv, može se obići, pogledati iz više uglova i doživeti na potpuniji način. Dobro raspoloženje, inspiracija i velike količine gline – tri osnovna elementa koja su mi potrebna, a kad su tu – mogućnosti su neograničene.