Ostale aktivnosti
Stalna postavka

Beo Art House u okviru svoje delatnosti pomoviše i afirmiše rad svojih polaznika kroz stalnu postavku radova koji su načinjeni u toku trajanja radionica. Naime, polaznicima koji žele da se njihovi radovi nalaze izloženi (na duži ili kraći vremenski period) u prostorijama Beo Art House-a, omogućili smo da svoje radove mogu prikazati i drugim polaznicima, ali i prijateljima i ostalim zainteresovanima, u okviru zajedničke izložbe, koja će trajati gotovo tokom cele godine. Jedan od glavnih ciljeva svakog umetnika je da napravi samostalnu ili da učestvuje u grupnoj izložbi, što je Beo Art House prepoznao kao razlog da svojim polaznicima i članovima pruži mogućnost da na najlepši način afirmišu svoja umetnička dela.
Procedura je izuzetno laka – sve što treba da uradite, jeste da, kao naš polaznik, izrazite želju da Vaš rad, koji je nastao na našim radionicama, bude izložen i da sami odlučite o tome do kad želite da rad preuzmete, pri čemu Vam ostavljamo mogućnost da rad ostavite i na duže vreme, a da ga preuzmete u bilo kom momentu, kada poželite ili Vam zatreba.
U okviru stalne postavke Beo Art House-a, posetioci i polaznici će imati priliku da vide i uživaju u radovima sa svih naših radionica, a pravo na izlaganje imaju svi aktivni članovi – polaznici, bez obzira na iskustvo, stepen znanja ili bilo koji drugi parametar.

Prostor za izložbe

Beo Art House, kao kuća umetnosti, nudi afirmisanim i neafirmisanim umetnicima svih pravaca, da u našim prostorijama organizuju izložbe svojih radova, u profesionalnim uslovima i uz veliku fleksibilnost u dogovorima. Prepoznali smo veliki problem koji umetnici imaju kad je u pitanju organizacija samostalnih ili grupnih izložbi, poteškoće sa kojima se sreću i pokušali smo da izađemo u susret svima koji žele da svoje radove izlažu, a imaju poteškoća sa pronalaženjem adekvatnog prostora za te potrebe. Pozivamo svakog umetnika da nas kontaktira, poseti naš prostor i uveri se u mogućnosti koje on pruža.

Prostor za seminare i jednokratne radionice

Beo Art House se pobrinuo, kao kuća umetnosti, da pruži uslove i mogućnost svim umetnicima da svoje znanje prenesu na zainteresovane pratioce, kroz razne seminare, jednokratne radionice, obuke itd. Veliki je broj umetnika u potrazi za adekvatnim prostorom u kome bi mogli da organizuju predavanja i radionice za sve zainteresovane, kojih je neretko i veliki broj, pa i sami zahtevi za prostorom često specifični iz mnogo razloga. Da li je moguće naći adekvatniji prostor od onog u kome umetnici i amateri rade i stvaraju, gde prave svoje izložbe i gde je sve prilagođeno umetnosti i njenim potrebama? Beo Art House nudi povoljne uslove za organizaciju takvih događaja i poziva sve zainteresovane da nas slobodno kontaktiraju i raspitaju se za detalje. 

Pripreme za upis u škole i fakultete

Svaki roditelj i njegov maturant koji se sprema za nastavak školovanja u svetu umetnosti, zna da je priprema za prijemni ispit nešto neophodno, jer je bez toga šansa za upis željene ustanove znatno manja. Stoga BAH, kao kuća umetnosti, maturantima nudi pripremne časove u profesionalnoj atmosferi, uz predavače koji se trude da iz polaznika izvuku najbolje i u njima razviju one crte i talente, koji su im neophodni za dalji nastavak školovanja. Dostupnost lokacije i dobra povezanost sa svim delovima grada, stručni predavači, odlični uslovi za rad i prijatna atmosfera, preduslovi su koje Beo Art House pruža, a koji su od izuzetne važnosti prilikom odabira pripremnih kurseva. Kontaktirajte nas i saznajte sve što Vas interesuje, a mi ćemo se potruditi da izađemo maksimalno u susret Vašim zahtevima.

Individualni časovi

Ukoliko ne volite rad u grupama ili želite da Vam predavači posvete maksimum vremena ili jednostavno želite da radite u apsolutnoj tišini, samo sa predavačem, onda su termini za individualne časove prava stvar za Vas. Beo Art House Vam nudi mogućnost da pohađate naše radionice u terminima koji su predviđeni samo za Vas i u kojima ćete Vaša znanja moći da produbljujete u nedogled, pri čemu ćete sve vreme pažnju predavača imati usmerenu samo na sebe i svoje potrebe.