Avantura vrt

/
/
Avantura vrt

Maštate o slikarskoj radionici u prirodi, daleko od obaveza i stresa?
Sledeća naša Stanica – Petrovaradin
#TravelArtStation

Napravite pauzu i prepustite se umetnosti na celednevnom druženju u inspirativnoj i opuštajućoj atmosferi koja će vas vratiti u detinjstvo i povezati sa prirodom na kreativan način.
Prelep vrt na obroncima Fruške Gore u kome svaki detalj nosi značenje i priču, sa dekoracijom inspirisanom prirodom i lepim stvarima, pruža inspiraciju na svakom ćošku i fantastične uslove za produbljivanje kreativnosti. Ovaj vrt će svakako biti pauza od svakodnevice kakvu zaslužujete.
Sa konceptom kreiranim i za početnike i za profesionalce, Beo Art House vam pruža mogućnost da kroz zanimljive slikarske radionice revitalizujete svoje misli, duh i telo i povežete se sa prirodom, kreirajući sopstvena umetnička dela.
Za kvalifikaciju za naš program potrebno je da ste:
–        Kreativnog duha
–        Pozitivno orijentisani
–        Strastveni u onome što želite da napravite i uradite
–        Obožavaoci prirode i zelenila

Beo Art House povezuje sve vedre ljude koji gledaju svet kroz umetničku prizmu, zbog čega je i Vama potrebno samo dobro raspoloženje i ništa drugo. Bez brige, sve što Vam može zatrebati za kreiranje mini remek-dela, obezbedili smo za Vas.

Program koji je koncipiran za sve od 18 do 118 godina ima za cilj da stimuliše komunikaciju, povezivanje kreativnih duša i podstakne volju i želju za stvaranjem kako u umetničkom tako i u svakodnevnom životu, povezujući vas sa prirodom i razvijajući vašu inspirativnost.

Naši mentori će Vam biti na raspolaganju tokom celog dana, da Vam pruže podršku, da usmere Vaš rad i da odgovore na svako Vaše pitanje. Oslobodite svoju maštu kroz slikanje akrilom, umrljajte svoje prste u akvarel boje, mažite, bojite, igrajte se kreirajući svoje pravo malo umetničko delo. Upoznajte interesantne ljude sa sličnim interesovanjima, steknite nova prijateljstva, obnovite i učvrstite postojeća.

Dan u prirodi, dan uz umetnost – oplemenite svoju svakodnevicu. Radionice uz koje ćemo se zabaviti tokom dana:

 • Kroki crtež koji će nam obezbediti rekreaciju i smeh, jer za svaki crtež imamo kratko limitirano vreme i cilj nam je da u pokretu crtamo.
 • Slikanje akrilom ili uljem po želji, naš glavni zadatak je upoznavanje, istraživanje tehnika i krajnji vizuelni izgled koji ćete pokazati sa osmehom i ponosom na svoj mali doprinos umetnosti.
 • Vajanje glinom opušta i pruža mogućnost da u tri dimenzije predstavite svetu ono što vidite i osećate.
 • Akvarel tehnika ujedno najlakša i najteža tehnika, koja kombinuje snagu vode i pigmenta, stvarajući vesele i uvek privlačne slike.

Svi zainteresovani mogu da biraju izmedju dve opcije: program sa obezbeđenim transferom i program sa individualnim prevozom.

Program koji uključuje transfer Beograd – Petrovaradin – Beograd obuhvata:

 • Transfer
 • Sav potreban materijal za radionice
 • Predavače – umetnike
 • Ručak
 • Celodnevno osveženje

 

Program koji ne uključuje transfer Beograd – Novi Sad – Beograd obuhvata:

 • Sav potreban materijal za radionice
 • Predavače – umetnike
 • Ručak
 • Celodnevno osveženje

Znamo da je najopuštenije raditi u poznatom okruženju, zato ako želite da jednodnevnu radionicu provedete u društvu još dve bliske osobe dobijate 15% popusta na program sa individualnim prevozom.

Mesta su ograničena, zato rezervišite svoje mesto na vreme preko: info@bah.edu.rs
Saznajte kako da pretvorite svoju maštu u delo!

Kontaktirajte nas

Prijavite se za radionicu crtanja i slikanja

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  Nema proizvoda u korpi.