BAH Experience radionice

/
BAH experience
bah experience 1 akvarel
28.10. u 18h
2200 RSD
Bah experience radionica vajanja
12.10. u 18h
2200 RSD
devojka slika dragu osobu
03.10. u 16h
2500 RSD
grupa na bah experience radionici kolaz tehnike
Na upit
2000 RSD
slikanje po jakni
31.10. u 16h
2000 RSD
viber-imagek
15.10. u 18h
2200 RSD
Slikanje na radionici - Van Gogh veče
13.10. u 18h
2200 RSD
izrada mozaika na saksijama
17.10. u 16h
2200 RSD
zena na kursu kaligrafije
20.10. u 18h
2000 RSD
Kreativno oslikavanje cveća vodenim bojama
28.10. u 18h
2200 RSD
kreativan-rukopis-kaligrafija
20.10. u 18h
2000 RSD

Želite da dom ukrasite sopstvenim umetničkim delima, ali se nikada niste usudili da ih stvorite? BAH tim vam nudi mogućnost da ispunite svoju želju za umetničkim izražavanjem, u potpuno opuštenoj i prijatnoj atmosferi. Imaćete priliku da ponesete svoje umetničko delo, koje će vas podsećati na sjajno vreme provedeno uz BAH Experience radionice, sa drugim ljubiteljima umetnosti, druženja i zabave. 

Šta obuhvataju specijalne Experience radionice?

BAH Experience radionice podrazumevaju tri sata čiste sreće, radosti, kreativnosti i opuštanja. Kreirali smo ovaj koncept kako bismo vam što bolje približili našu viziju i strast prema umetnosti. 

Na experience radionicama možete da se oprobate u umetnosti iako nikad ranije niste, da provedete slobodno vreme u umetničkom zanosu, sa drugim ljubiteljima umetnosti, ali i da sa sobom ponesete sopstvenu rukotvorinu obogaćenu iskustvom i novim znanjima. 

Kome su namenjene?

BAH Experience radionice su namenjene svakome ko želi da na njima učestvuje i da bude nasmejan. Učesnici naših experience radionica su ljudi najrazličitijih profila, navika, godina i znanja, a ono što ih objedinjuje jeste ljubav prema umetnosti, želja za novim iskustvima, radoznalost, ali i spremnost da se dobro zabave i druže na nesvakidašnji način.

Mnogi naši polaznici su pre radionice za sebe mislili da nisu dovoljno talentovani i nisu želeli da se ‘’blamiraju’’ pred drugima, a onda su otkrili svoj potencijal posle samo jednog časa. U umetnosti ne postoji greška, naročito ne ukoliko je kreirate za svoju dušu i prema svojim željama. 

Ukoliko ste pod svakodnevnim stresom, tražite nove hobije, a od posla nemate mnogo vremena za sebe, onda su BAH experience radionice pravi izbor za vas.  

Šta možete očekivati?

Naše Experience radionice će učiniti da zaboravite na sve brige, poslovne i druge obaveze. Očekuje vas tri sata opuštajućeg rada uz umetnost, muziku, sticanje novih veština i poznanstava.

Šta dobijate?

U cenu radionice je uključen materijal, piće, društvo i zabava u prelepoj vili na Vračaru. Naravno, ne treba zaboraviti na najveći benefit – svako delo koje stvorite možete poneti sa sobom.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart