Izrada mozaika po Vašem izboru – podni i zidni mozak

/
/
Izrada mozaika po Vašem izboru – podni i zidni mozak

Izrada mozaika po Vašoj želji od strane naših vrhunskih stručnjaka Vam je dostupna na vrlo jednostavan način – kontaktirajte nas ili nam pošaljite upit putem sajta. Kreativan i moderan način da osvežite prostor u kome provodite veliki deo vremena može biti veoma zanimljiv detalj – podni ili zidni mozaik, koji će se uklopiti uz ostatak enterijera.

Profesionalni umetnici kreativno – umetničkog hobi centra Beo Art House će na najbolji mogući način izraditi zidni ili podni mozaik sa motivima, ali i materijalom po Vašoj želji. Takođe, ako nemate inspiraciju, a odlučili ste da prostor ukrasite na ovaj način, oni Vam mogu ponuditi i ideje u skladu sa Vašim stilom i enterijerom.

Popunite jednostavan upitnik i naš profesionalni tim slikara će Vam se ubrzo javiti oko narednih koraka za dolazak do mozaika izrađenog u skladu sa Vašim željama i smernicama.

Izrada mozaika za prostor po Vašem izboru

Mozaik predstavlja specifično umetničko delo koje krasi najupečatljivije i najvelelepnije svetske građevine. Mozaici izazivaju divljenje mnogih posmatrača, pa ne čudi što se ova tehnika prenela i na uređenje enterijera, i lako uklopila uz moderne prostore, ali i one koje odlikuje tradicionalan i rustični stil.

Kako motiva u kojima se mogu izraditi mozaici ima mnogo, na ovaj način možete osvežiti enterijer bilo kog prostora. Izrada mozaika za potrebe dekorisanja kamina, šanka, poda ili zida ulepšaće Vaš dom, ali i poslovni prostor u kome takođe provodite veliki deo dana, i koji bi trebalo da bude slika Vašeg stila i ukusa.

Ova tehnika Vam pruža mogućnost da prostor dekorišete na kreativan način. U zidni mozaik možemo na primer ugraditi slavsku ikonu, ovom tehnikom možete ulepšati baštenski sto ili bazen, a mogućnosti za podni mozaik su brojne.

Izrada mozaika od različitih materijala

Mozaik je vrsta umetnosti koja podrazumeva stvaranje slike sklapanjem obojenih malih delova raznih materijala, a najčešće je reč o kamenu i staklu. Naš stručni tim koristi različite materijale za izradu mozaika, a u skladu sa Vašim željama preporučićemo Vam najbolje rešenje. Obratite nam se ukoliko Vas interesuje:

 • Izrada mozaika od kamena (prirodnog i veštačkog)
 • Izrada mozaika od stakla (smalti, italijansko staklo)
 • Izrada mozaika od keramičkih pločica

U materijal koji koristimo spada i najkvalitetniji lepak za mozaik, italijanskog proizvođača Mapei. Dobar lepak je veoma značajan, bilo da je u pitanju izrada mozaika od kamena, stakla, ili drugog materijala.

Kako se formira cena mozaika?

Na cenu mozaika koji naš tim izrađuje utiče nekoliko faktora. Veličina mozaika i težina izrade su veoma bitni za formiranje cene, ali takođe utiče i materijal koji se koristi. Izrada mozaika od stakla neće imati istu cenu kao izrada mozaka od kamena ili nekog drugog materijala.

I vreme koje je potrebno za izradu zavisi od navedenih faktora. Manji format mozaika ne znači da će i za njegovu izradu biti potrebno manje vremena, sami motivi i njihova težina su presudni za dužinu izrade. Za portret je na primer potrebno mnogo više vremena nego za ornamentiku, bez obzira na veličinu.

Izrada mozaika može trajati 2-3 dana, a u nekim slučajevima je potrebno i više od mesec dana rada. Naš stručni tim će vam pri dogovoru obrazložiti cenu i dati procenu brzine izrade, a takođe će i dati sugestije u vezi materijala i, ukoliko to želite, motiva.

Izrada mozaika u Beogradu i šire u Srbiji

Izrada mozaika je odlična ideja za ljubitelje specifičnog ambijenta, a pogotovo za one koji žele da u svoje domaćinstvo ili radni prostor unesu dozu elegancije i prestiža – što će sigurno biti postignuto uz kvalitetan unikatni rad.

Ukoliko Vam je potrebna izrada mozaika u Beogradu ili šire, popunite jednostavan upitnik ili pozovite naš broj telefona i napravite lak prvi korak ka promeni ambijenta i prostora koji želite da dekorišemo personalizovanim umetničkim delima. Ako izaberete baš nas, očekujte visok kvalitet usluge i profesionalnost pri radu.

  Napomena: Poželjno je navesti okvirne dimenzije željenog mozaika, motiv koji bi se izrađivao, podlogu na kojoj bi se radio - pod/zid - sam materijal od koga je podloga, materijal koji bi bio korišćen u izradi mozaika, rok izrade, lokaciju na kojoj bi se izrađivao mozaik, okvirni budžet (ukoliko je poznat), bilo kakve specifičnosti vezane za izradu koje bi mogle uticati na težinu rada, cenu i rok izrade.


  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  Nema proizvoda u korpi.