Izrada i reprodukcije slika po narudžbini

/
/
Izrada i reprodukcije slika po narudžbini

Izrada i reprodukcije slika po narudžbini svrstavamo u vanvremenske poklone koji nikad neće izgubiti na značaju i dragocenosti. Svako ko ceni umetnost neminovno najviše pažnje poklonja odabiru slika. Bilo da se odlučite za slike za uređenje doma, kancelarije ili bilo koje druge prostorije, one uvek dodaju šarm kakav ne može zameniti nijedan drugi dekorativni detalj.

Baš zato što mi znamo koliku moć slika ima nad svakim ambijentom, naš tim izuzetnih stvaraoca i umetnika je sebi postavio za cilj izradu slika po Vašoj meri. Sve što Vi zamislite – mi možemo realizovati.

Ukoliko Vas inspiriše već postojeće delo – reprodukcije slika su za nas zadatak na koji odgovaramo na najvišem nivou. Nije drugačiji slučaj ni kada su u pitanju originalne slike koje će pretočiti Vašu zamisao u najlepšu harmoniju na platnu.

Na Vama je samo da nam prenesete svoju viziju ili da u saradnji sa našim timom dođete do idealnog rešenja. Sve što treba da uradite jeste da popunite upitnik, a mi ćemo Vam srdačno izaći u susret za svako pitanje i nedoumicu.

Tehnike slikanja koje koristimo

Tehnike slikanja kojim se naši umetnici služe su u najmanju ruku raznovrsne. Posebno smo ponosni na činjenicu da možemo da odgovorimo na svaki izazov koji nam date, a to uključuje izradu najrazličitijih vrsta slika na svim podlogama. Bilo da je u pitanju izrada sllika na platnu koje podrazumeva slikanje akrilnim bojama na platnu ili ulje na platnu, ili bilo koje druge slike po narudžbi naš tim je u mogućnosti da za Vas izradi delo koje je tehnički i stilski dovedeno do perfekcije.

Izrada portreta i crteža je još jedna tehnika kojom se u BAH hobi centru služimo i za koju su naši umetnici izrazito kompetentni. Crtanje portreta po narudžbi je itekako popularno, a osim toga, oslikavanje vitraža je još jedna u nizu ponuda koju smo rešili da izdvojimo za naše cenjene klijente. Navedene tehnike su najistaknutije, ali ne i jedine, stoga se nemojte ustručavati da nam predstavite svoju zamisao, a mi ćemo se potruditi da Vam izađemo u susret sa svakim zahtevom.  

Izrada i reprodukcije slika kao simbol prestiža

Umetnost nikada ne gubi na značaju i koliko god se čovečanstvo menjalo, ono što ostaje iza svake generacije su dela koja su večna. Koji god pravac u umetnosti smatrali atraktivnim, mi možemo da Vam pomognemo da slika bude izrađena po željenim standardima. Bilo da ste pobornik modernih tokova ili da ste tradicionalno nastrojeni, postoje mogućnosti za izradu slika po svačijem ukusu.

Slike za poklon kojim ćete sebe ili sebi dragu osobu iznenaditi mogu imati najrazličitiju konotaciju. Slika pripoveda i uvek je dobar način da izrazite ono što je rečima nemoguće preneti: bilo da je reč o emociji, stilu ili filozofiji života. Otkrijte prednosti koje Vam naša radionica nudi, među kojima je i uramljivanje slika koja predstavlja idealnu završnicu Vaše zamisli slike rađene po porudžbini.

Formiranje cene za reprodukcije i originalne slike

Kao i prilikom svake druge vrste stvaranja umetničkih dela, postoji nekoliko faktora koji utiču na formiranje cene. U zavisnosti od zahtevnosti izrade slike, njene veličine i proporcija, mi formiramo cenu koju Vi okvirno možete saznati pri početku saradnje.

Imajte na umu da je nekada za nastanak izuzetne slike na platnu, crteža ili portreta potrebno vreme. U skladu sa izazovom koji ste nam postavili mi razlikujemo vreme izrade. Tako je moguće u nekim slučajevima da se za određena dela čeka svega par dana, dok će za neka zahtevnije usluge izrade slika biti potrebno i do par meseci. Dok klasična prodaja slika podrazumeva „običan“ dolazak po gotov proizvod, naš proces izrade je takav da ćemo pažljivo saslušati vaše želje, potvrditi detalje izrade i kupovine, a potom otpočeti izradu. Zahvaljujući tome, krajnji rezultat će biti unikatno delo koje ste Vi osmislili.

Prodaja slika po narudžbini u Beogradu i šire u Srbiji

Slika kao poklon je idealan način da pokažete da Vam je stalo do nekoga na jedinstven način. Isti je slučaj kada su u pitanju slike za uređenje doma i drugih prostorija koje će udahnuti novi impuls u svaki ambijent u koji sliku postavite. Prodaja slika koje smo izradili po Vašoj  zamisli se vrši u Beogradu, ali i šire u Srbiji. Kontaktirajte nas putem jednostavnog popunjavanja upitnika na stranici, a naš tim će odgovoriti u najkraćem roku na sve pojedinosti koje Vas zanimaju.

    Napomena: Poželjno je navesti željeni motiv, okvirne dimenzije željene slike, podlogu na kojoj bi se izrađivala, materijal koji bi se koristio u izradi, rok izrade, okvirni budžet (ukoliko je poznat) i bilo kakve specifičnosti vezane za izradu koje bi mogle uticati na težinu rada, cenu i rok izrade.


    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    Nema proizvoda u korpi.