Art turizam

/
Art turizam

Zašto odabrati art turizam?

Art turizam Vam pruža mogućnost da razvijate svoj kreativni duh u nešto drugačijem okruženju. BAH organizuje umetničke radionice po Srbiji sa ciljem da okupi ljubitelje umetnosti, i poveže ih u ambijentu koji će dodatno probuditi Vašu inspiraciju. Odaberite željenu Art destinaciju sa liste i otkrijte kako nove destinacije mogu uticati na kreativnost.

Jedinstvena prilika za druženje

Umetničke radionice po Srbiji su odlična prilika da upoznate ljude koji dele Vašu strast prema različitim slikarskim tehnikama, kao i drugim vrstama umetnosti. BAH za Vas organizuje priliku za kreativno stvaranje i druženje, koje se može nastaviti i nakon art radionice.

Rad u inspirativnom ambijentu

Art turizam osmišljen je sa idejom da art radionice budu povod za obilazak lokacija koje će u Vama dodatno prouditi inspiraciju za nova remek dela. Pogled na panoramu drugog grada, kej i reku ili prelepu prirodu pratiće poteze Vaše četkice.

Pauza od svakodnevice

Umetničke radionice u Srbiji predstavljaju idealan način da odmorite od svakodnevnih obaveza i prepustite se svojoj strasti – kreativnom stvaranju. Promena sredine, uz mentorstvo naših stručnjaka predstavlja odmor na kreativan način.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit za art turizam

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    Nema proizvoda u korpi.