Kuća Bo Inside – Art radionica

/
/
Kuća Bo Inside – Art radionica

Maštate o slikarskoj radionici u idiličnoj kućici pored grada?
Sledeća naša Stanica – Novi Sad
#TravelArtStation
Kuca Bo.inside
Datum: po upitu
Vreme: 12:00-20:00h (okvirno vreme)

Napravite pauzu i posvetite se svojoj umetnosti na celednevnom druženju u jednoj od najatraktivnijih kuća u Srbiji  Bo.inside, koja se nalazi prekoputa Novog Sada i pruža fantastičnu panoramu na Dunav i upravo na grad koji je proglašen za Evropsku prestonicu kulture za 2021.godinu.

Prelepa vila idealna je za pružanje mašti na volju, sa dekoracijom pod uticajem vintage stila pruža inspiraciju na svakom ćošku kako unutra, tako i spolja, pružajući fantastične uslove za produbljivanje kreativnosti i pauzu od svakodnevice kakvu zaslužujete.

Sa konceptom kreiranim i za početnike i za profesionalce, Beo Art House vam pruža mogućnost da kroz zanimljive slikarske radionice revitalizujete svoje misli, duh i telo i povežete se sa prirodom, kreirajući sopstvena umetnička dela.

Za kvalifikaciju za naš program potrebno je da ste:
–        Kreativnog duha
–        Pozitivno orijentisani
–        Strastveni povodom Vašeg izbora umetnosti
–       Obožavaoci roštilja (pa makar i samo kao koncepta – imamo salate i razno voće )

Beo Art House povezuje sve vedre ljude koji gledaju svet kroz umetničku prizmu, zbog čega je i Vama potrebno samo dobro raspoloženje i ništa drugo. Bez brige, sve što Vam može zatrebati za kreiranje mini remek-dela, obezbedili smo za Vas.

Program koji je koncepiran za sve od 18 do 118 godina ima za cilj da stimuliše komunikaciju, povezivanje kreativnih duša i podstakne volju i želju za stvaranjem kako u umetničkom tako i u svakodnevnom životu, povezujući vas sa prirodom i razvijajući vašu inspirativnost.

Naši mentori će Vam biti na raspolaganju tokom celog dana, da Vam pruže podršku, da usmere Vaš rad i da odgovore na svako Vaše pitanje.

Oslobodite svoju maštu kroz kolaž od isečaka iz magazina, umrljajte svoje prste u akvarel boje, mažite, bojite, igrajte se kreirajući svoje pravo malo umetničko delo. Naslikajte prelepe prirodne predele u okolini ili odaberite panoramu grada Novog Sada koja će se prostirati tačno ispred Vaših očiju i obojite je uljanim ili akrilnim bojama i zauvek ostavite impresiju jednog prelepog dana u vidu Vašeg dela. Možda ćete baš taj dan biti ipak raspoloženi da naučite posebne tehnike izrade kozmetike sa pariskim tajnim formulama. Kuća Bo. Inside je ta koja će u Vama sigurno probuditi želju da uvidite koliko mali detalji mogu da učine okruženje lepšim, koliko mašta može svašta i koliko je kreativnost u svakodnevnom životu tajni začin uspeha.

Pridružite nam se i oslobodite maštu kroz jednodnevno druženje u atmosferi umetničke rapsodije.

Radionice uz koje možemo da se zabavljamo tokom dana:

 • Kolaž sikarska tehnika koja nastaje lepljenjem različitih raznobojnih materijala, najčešće magazina i novina. Ovom oslobađajućom tehnikom i jednom od najzabavnijih, stvaraćemo magiju.
 • Kroki crtež koji će nam obezbediti rekreaciju i smeh, jer za svaki crtež imamo kratko limitirano vreme i cilj nam je da u pokretu crtamo.
 • Slikanje akrilom ili uljem po želji, naš glavni zadatak je upoznavanje, istraživanje tehnika i krajnji vizuelni izgled koji ćete pokazati sa osmehom i ponosom na svoj mali doprinos umetnosti.
 • Crtanje pastelama suvim ili masnim, bojama ili prstima, reprodukcije ili ideje. Pusti mašti na volju.
 • Ukoliko nisi za crtanje i slikanje, mi dajemo alternativno rešnje i onda je radionica vajanja glinom pravi izbor za tebe.
 • Kurs prirodne kozmetike – Dodir Pariza

Svako od vas zaslužuje najbolje za sebe i svoje najmilije, a najbolje možemo darovati sebe ukoliko znamo da pružamo svojoj koži samo prirodno…

Svi zainteresovani mogu da biraju izmedju dve opcije:
Program sa obezbedjenim transferom i program sa individualnim prevozom.
Program koji uključuje transfer Beograd- Novi Sad- Beograd obuhvata:

 • Transfer
 • Sav potreban materijal za radionice
 • Predavače – umetnike
 • Ručak
 • Celodnevno osveženje

Cena po osobi je (cena na upit) EUR*.

Program koji ne uključuje transfer Beograd – Novi Sad – Beograd obuhvata:

 • Sav potreban Materijal za radionice
 • Predavače – umetnike
 • Ručak
 • Celodnevno osveženje

Cena po osobi je (cena na upit) EUR*.

*Cene su informativne i podložne izmenama u zavisnosti od brojnih faktora u datom momentu (svaki upit obrađujemo ponaosob).

Znamo da je najopuštenije raditi u poznatom okruženju, zato ako želite da jednodnevnu radionicu provedete u društvu još dve bliske osobe dobijate 15% popusta na program sa individualnim prevozom.

Termini su ograničeni, zato rezervišite svoje mesto na vreme preko: info@bah.edu.rs
Naučite kako da pretvorite svoju maštu u delo!

Kontaktirajte nas

Prijavite se za radionicu crtanja i slikanja

  CENA
  na upit
  • Program sa transferom
   Transfer Beograd – Novi Sad – Beograd
   Sav potreban materijal za radionice
   Predavače – umetnike
   Ručak
  • Program bez transfera
   Sav potreban materijal za radionice
   Predavače – umetnike
   Ručak

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  Nema proizvoda u korpi.