Izrada scenografije

/
/
Izrada scenografije

Izrada scenografije i različitih scenografskih elemenata – BAH vrsni stručnjaci stoje na raspolaganju. U par lakih koraka pošaljite upit sa specifikacijama, a naš tim će odgovoriti u najkrajćem mogućem roku.

Bilo da Vam je potrebna kompletna scenografija za potrebe snimanja, atraktivni rekviziti za scenu, 3D model koje ćete koristiti u marketinške svrhe, ili jednostavno želite da neki kutak svog prodajnog prostora oplemenite unikatnim detaljima, iskustvo i odlično poznavanje materijala naših stručnjaka omogućava samo najkvalitetniju izradu. 

Izrada scenografije, izrada 3D modela i drugih elemanata nikada nije bila jednostavnija. Prenesite nam svoju viziju tako što ćete popuniti jednostavan kontakt upitnik u nastavku.

Ideje za opremanje štandova, scene, i drugih prostora po želji

Scenografski elementi izrađeni od strane našeg tima oplemeniće svaki prostor na unikatan način. Svoj prodajni prostor možete dekorisati atraktivnim maskama ili drugim rekvizitima po Vašoj želji, a često nas klijenti angažuju i za opremanje štandova za različite događaje.

Uz našu pomoć dostupna Vam je kompletna izrada scenografije, delova objekata i detalja za potrebe snimanja serija, filmova, spotova, reklama, za potrebe različitih manifestacija, kao i uređenja enterijera na originalan način. 

BAH tim osim stručnosti odlikuje i kreativnost, pa smo tu da Vam predložimo ideje uz koje će Vaš projekat sigurno biti zapažen, a ukoliko već imate jasnu viziju onoga što želite – sa zadovoljstvom ćemo je ralizovati.

Šta podrazumeva BAH izrada scenografije i scenografskih elemenata?

Izrada scenografije od strane naših stručnjaka podrazumeva verodostojnu imitaciju objekata, njegovih pratećih elemenata i svih predmeta koji se mogu pronaći na sceni. Slobodno nas kontaktirajte ukoliko vam je potreban:

 • Izrada reklamnih figura
 • Izrada 3D modela
 • Izrada maketa od stiropora (različitih dimenzija)
 • Izrada maski i raznih drugih rekvizita
 • Izrada scenskih lutaka
 • Izrada svih drugih scenografskih elemenata

Izrada 3D modela – najmodernija rešenja za realizaciju Vaših zamisli

Mogućnost izrade 3D statua, kao i raznih drugih modela i maketa velikih dimenzija prema već postojećim grafičkim rešenjima, je značajno unapredila i mogućnosti našeg tima pri realizaciji svih Vaših ideja.

Primenjujemo kompjutersko kreiranje trodimenzionalnih vektorskih rešenja, na osnovu kojih se izrađuje realan model. Klijentima nudimo spoj modernih tehnika i rešenja, u kombinaciji sa dozom kreativnosti, što za rezultat uvek ima – zadovoljstvo ishodom projekta.

Izrada 3D modela, skulptura i raznih maketa poseban uspeh postiže kada se koristi u marketinške svrhe. Zbog mogućnosti izrade modela velikih dimenzija, na ovaj način se postižu fenomenalni efekti.

Publika će biti impresionirana veličinom modela dok u specifičnom ambijentu, poput kačenja modela na plafon, način izrade omogućava privid nekoliko tona težeg modela nego što zaista jeste njegova prava težina.

Koji materijali se koriste za izradu scenografskih elemenata?

Zahvaljujući odličnom poznavanju osobina materijala, naši stručnjaci izrađuju scenografske elemente najvišeg kvaliteta. Koristimo sve raspoložive materijale na tržištu zarad postizanja maksimalne verodostojnosti modela, kao i optimizacije težine i lakoće transporta. Naši modeli izrađeni su od:

 • stiropora
 • stirodura
 • poliuretanskih pena
 • drveta
 • šper ploča
 • medijapana
 • metala
 • drugih materijala pogodnih za izradu scenografskih elemenata

Završni korak – premazi za zaštitu

Poslednji korak celog procesa predstavlja primena vrhunskih premazaza zaštitu od različitih spoljašnjih uslova.

Nudimo mogućnost imitacije svake vrste finalne obrade, pa se s jedne strane možete odlučiti za izgled starog, rđavog i trulog, ili izabrati elemente koje odlikuje visok sjaj ili metalik izgled. Koristimo sve vrste boja, a možemo postići i efekat hromiranja. Uz tehnike kojima se služimo, željeni 3D model ili drugi element izgledaće baš onako kako ste zamislili.

Kako se formira cena izrade scenografije i drugih modela?

Cena izrade zavisi od toga kakva vam je scenografija potrebna. Na primer, maske koje izrađujemo mogu biti manje veličine, pa samim tim je za njihovu izradu potrebno i manje vremena i materijala, dok s druge strane zahtevni 3D modeli velikih dimenzija zahtevaju više uloženog truda.

U skladu sa tim kriterijumima, cene izrade se kreću od par stotina evra za manje i lakše modele, do par hiljada evra ukoliko je u pitanju zahtevan 3D model ili neki drugi obimniji projektni zadatak.

Od težine projekta zavisi i vreme izrade, pa ono može trajati između 2-3 nedelje i mesec dana. Usred komplikovanijeg zadatka, ili nešto većeg obima posla za naš tim u određenom periodu, izrada scenografije može trajati i 2 meseca.

  Poželjno je navesti potrebne dimenzije scenografskog elementa/modela koji želite da izradimo i dimenzije prostora (ukoliko je u pitanju scenografija), a ukoliko želite verodostojnu imitaciju nekog objekta ili predmeta, treba dostaviti fotografiju koja će služiti kao uzor. Takođe je korisno da napomenete rok izrade, okvirni budžet (ukoliko je poznat), ili bilo kakve specifičnosti vezane za izradu koje bi mogle uticati na težinu rada, cenu i rok izrade.


  Nije odabrana datoteka.

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  Nema proizvoda u korpi.