Miks radionica slikanja

/
/
Miks radionica slikanja

Naučite razne tehnike slikanja uz Miks radionicu

Ukoliko ste ljubitelj slikanja i interesuje Vas više vrsta ove umetnosti, pravi izbor za Vas je naša Miks radionica, gde ćete imati priliku da proširite svoje vidike, naučite niz novih veština i primenite ih na potpuno drugačijim predmetima.

Polaznici Miks radionice će imati priliku da se upoznaju sa osnovama crtanja i slikanja, uz druženje u veseloj atmosferi. Na četiri odvojena časa u trajanju od po tri sata savladaćete niz tehnika koje potom možete iskoristiti da osvežite enterijer svog doma.

Dani održavanja Miks radionice su utorak (od 18 do 21h) i subota (od 16 do 19h). Uz profesionalnu asistenciju našh predavača savladaćete tehnike kao što su tradicionalno slikanje, slikanje na staklu, tekstilu i koži, i podstaći kreativnost koju nosite u sebi.

Zašto je Miks radionica slikanja dobra ideja?

Sigurno ste više puta poželeli da se oprobate u slikanju, ali Vam je bilo teško da se odlučite i posvetite samo jednoj tehnici. Uz Miks radionicu ne morate da birate, jer ćete ovde učiti više stvari odjednom, i otkriti šta je ono šta Vas najviše privlači. Možda Vas i iznenadi činjenica da Vam sve ide od ruke.

Za učenje nikad nije kasno, pogotovo kad je u pitanju nešto u vezi čega ste strastveni i što ste dugo želeli da probate. Beo Art House Miks radionica slikanja za odrasle će vam biti korisna iz sledećih razloga:

 • Crtanje i slikanje opušta.
 • Probudićete svoju kreativnost i umetničku stranu koja možda već čuči u vama.
 • Ako imate slikarskog iskustva, Beo Art House prostor za slikanje će vam sigurno prijati za rad.
 • Osnovne tehnike crtanja olovkom ili napredne likovne tehnike slikanja na staklu ili koži (ako imate slikarskog iskustva) nisu bauk. Zajedno ćemo ih savladati.
 • Ljubazni Beo Art House edukatori će sa Vama proći kroz sve korake crtanja ili slikanja.
 • Sav potreban materijal i set za slikanje (podloge za slikanje (osim platna), stakleni predmeti, četkice, akrilne ili uljane boje, boje za kožu…) uključene su u cenu.
 • Poznavanje tehnike slikanja može prerasti u profesionalni put, pa čak postati i dodatni izvor zarade, ako to zaista želite.

Oprema i materijal za slikanje koje koristimo

Za gotovo svaki hobi treba izdvojiti određenu sumu novca kada je u pitanju neophodan materijal, pa je upravo ovo jedan od razloga zbog koga se mnogi ne odlučuju da se oprobaju u slikanju.

U okviru Beo Art House Miks radionice slikanja dobićete sav potreban materijal za slikanje, pa je ovo stavka o kojoj ne morate da razmišljate. Koristićete naš alat koji podrazumeva profesionalne četkice različite veličine i mekoće, sunđere, kvalitetne olovke, markere, flomastere i ugalj, kao i boje svih vrsta.

Radionica slikanja na tekstilu podrazumeva i akrilne boje za tekstil u svim nijansama, a za slikanje na staklu koristićemo i uljane i akrilne boje za slikanje na staklu, razređivač i autlajner.

Uz obezbeđenu opremu i materijal, kao i profesionalni pristup naših edukatora, imate sve predispozicije za stvaranje Vaših prvih remek dela, a ukoliko ste na višem stepenu poznavanja tehnika crtanja i slikanja, sigurno ćete napredovati.

Šta svaka vrsta slikanja donosi

U okviru naše Miks radionice slikanja upoznaćete se i primeniti tehnike četiri vrste slikanja:

 1. Slikanje na staklu – Jednostavna tehnika koja sa jako malo truda daje zanimljive rezultate. Boje za ovu tehniku nisu skupe, staklenih predmeta ima svuda, pa ćete nakon što savladate tehniku slikanja na staklu s lakoćom ukrastiti predmete u Vašem domu, a možda obezbediti sebi i dodatni vid zarade.
 2. Slikanje na tekstilu –  Crtanje i slikanje na tekstilu je veoma star zanat, i ljudi su vekovima unazad slikali po odeći. Reč je o veoma opuštajućoj aktivnosti, koja će podstaći Vašu kreativnost i maštu.
 3. Slikanje na koži – Poput slikanja na tekstilu, predstavlja disciplinu koja vam može doneti mnogo zabave i kreativnosti u svakodnevnom životu.  
 4. Tradicionalno slikanje – Jedan od najlepših vidova umetnosti. Ukoliko zaista posedujete talenat za crtanje i slikanje, sigurni smo da će ova radionica samo probuditi Vašu kreativnost, i da nakon temeljnog upoznavanja sa klasičnim i modernim tehnikama, nećete ispuštati četkicu / olovku iz ruke.

Naša Miks radionica je odlična prilika stvorite prava mala umetnička dela kojima ćete sigurno želeti da ukrasite svoj dom.

Prijavite se na BAH Miks radionicu slikanja, i uz podršku naših profesionalnih mentora razvijte sve svoje talente.

CENA
3500 RSD

Obezbeđen materijal

Polaznicima je obezbeđen sav neophodni osnovni materijal i pribor za rad.

Termini održavanja časova su: utorak i četvrtak (od 18 do 21h) i subota (od 16 do 19h).

Jedan termin traje 3h.

Tijana Dobrić Gaćić
SLIKANJE I CRTANJE, KALIGRAFIJA, IKONOPIS

Idejni tvorac BAH hobi centra i predavač. Grafički dizajner sam po struci i trenutno sam na Fakultetu savremenih umetnosti – smer slikarstvo i hitro ciljam ka ostvarenju svojih želja i snova. Kroz višegodišnji rad sa decom i odraslima otkrila sam i razvila veliku ljubav prema ovome što radim, što pored same ljubavi prema slikarstvu i umetnosti predstavlja, za mene, idealnu kombinaciju posla, hobija i poziva.

Bah je moje mezimče, nastalo uz nesebičnu ljubav i podršku meni dragih ljudi, naročito supruga, koji lagano izrasta u sve ono o čemu sam oduvek maštala, a ponekad mi se čini da će i prevazići snove i očekivanja.

Paketi za polaznike

Izaberite paket po vašoj meri

Vrste paketa
Cena RSD
Napomene
Paket (4 termina)9500Paket važi 4 nedelje od prvog uplaćenog termina.
Seniori8500
Pojedinačan termin3500
Individualni časovi
paket (4 termina)
Na upitZa termine individualnih časova dogovaramo se od slučaja do slučaja, prema raspoloživosti predavača i termina, kao i prema slobodnom vremenu polaznika.

Kontaktirajte nas

Prijavite se za radionicu crtanja i slikanja  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  Nema proizvoda u korpi.