Miks radionica slikanja

/
/
Miks radionica slikanja
frida kalo na jakni
miks radionica crtanje po staklenim teglicama
slikanje na miks radionici
polaznici miks radionice

Naučite razne tehnike slikanja uz Miks radionicu

Ukoliko ste ljubitelj slikanja i interesuje Vas više vrsta ove umetnosti, pravi izbor za Vas je naša Miks radionica, gde ćete imati priliku da proširite svoje vidike, naučite niz novih veština i primenite ih na potpuno drugačijim predmetima.

Polaznici Miks radionice će imati priliku da se upoznaju sa osnovama crtanja i slikanja, uz druženje u veseloj atmosferi. Na četiri odvojena časa u trajanju od po tri sata savladaćete niz tehnika koje potom možete iskoristiti da osvežite enterijer svog doma.

Dani održavanja Miks radionice su utorak (od 18 do 21h) i subota (od 16 do 19h). Uz profesionalnu asistenciju našh predavača savladaćete tehnike kao što su tradicionalno slikanje, slikanje na staklu, tekstilu i koži, i podstaći kreativnost koju nosite u sebi.

Zašto je Miks radionica slikanja dobra ideja?

Sigurno ste više puta poželeli da se oprobate u slikanju, ali Vam je bilo teško da se odlučite i posvetite samo jednoj tehnici. Uz Miks radionicu ne morate da birate, jer ćete ovde učiti više stvari odjednom, i otkriti šta je ono šta Vas najviše privlači. Možda Vas i iznenadi činjenica da Vam sve ide od ruke.

Za učenje nikad nije kasno, pogotovo kad je u pitanju nešto u vezi čega ste strastveni i što ste dugo želeli da probate. Beo Art House Miks radionica slikanja za odrasle će vam biti korisna iz sledećih razloga:

 • Crtanje i slikanje opušta.
 • Probudićete svoju kreativnost i umetničku stranu koja možda već čuči u vama.
 • Ako imate slikarskog iskustva, Beo Art House prostor za slikanje će vam sigurno prijati za rad.
 • Osnovne tehnike crtanja olovkom ili napredne likovne tehnike slikanja na staklu ili koži (ako imate slikarskog iskustva) nisu bauk. Zajedno ćemo ih savladati.
 • Ljubazni Beo Art House edukatori će sa Vama proći kroz sve korake crtanja ili slikanja.
 • Sav potreban materijal i set za slikanje (podloge za slikanje (osim platna), stakleni predmeti, četkice, akrilne ili uljane boje, boje za kožu…) uključene su u cenu.
 • Poznavanje tehnike slikanja može prerasti u profesionalni put, pa čak postati i dodatni izvor zarade, ako to zaista želite.

Oprema i materijal za slikanje koje koristimo

Za gotovo svaki hobi treba izdvojiti određenu sumu novca kada je u pitanju neophodan materijal, pa je upravo ovo jedan od razloga zbog koga se mnogi ne odlučuju da se oprobaju u slikanju.

U okviru Beo Art House Miks radionice slikanja dobićete sav potreban materijal za slikanje, pa je ovo stavka o kojoj ne morate da razmišljate. Koristićete naš alat koji podrazumeva profesionalne četkice različite veličine i mekoće, sunđere, kvalitetne olovke, markere, flomastere i ugalj, kao i boje svih vrsta.

Radionica slikanja na tekstilu podrazumeva i akrilne boje za tekstil u svim nijansama, a za slikanje na staklu koristićemo i uljane i akrilne boje za slikanje na staklu, razređivač i autlajner.

Uz obezbeđenu opremu i materijal, kao i profesionalni pristup naših edukatora, imate sve predispozicije za stvaranje Vaših prvih remek dela, a ukoliko ste na višem stepenu poznavanja tehnika crtanja i slikanja, sigurno ćete napredovati.

Šta svaka vrsta slikanja donosi

U okviru naše Miks radionice slikanja upoznaćete se i primeniti tehnike četiri vrste slikanja:

 1. Slikanje na staklu – Jednostavna tehnika koja sa jako malo truda daje zanimljive rezultate. Boje za ovu tehniku nisu skupe, staklenih predmeta ima svuda, pa ćete nakon što savladate tehniku slikanja na staklu s lakoćom ukrastiti predmete u Vašem domu, a možda obezbediti sebi i dodatni vid zarade.
 2. Slikanje na tekstilu –  Crtanje i slikanje na tekstilu je veoma star zanat, i ljudi su vekovima unazad slikali po odeći. Reč je o veoma opuštajućoj aktivnosti, koja će podstaći Vašu kreativnost i maštu.
 3. Slikanje na koži – Poput slikanja na tekstilu, predstavlja disciplinu koja vam može doneti mnogo zabave i kreativnosti u svakodnevnom životu.  
 4. Tradicionalno slikanje – Jedan od najlepših vidova umetnosti. Ukoliko zaista posedujete talenat za crtanje i slikanje, sigurni smo da će ova radionica samo probuditi Vašu kreativnost, i da nakon temeljnog upoznavanja sa klasičnim i modernim tehnikama, nećete ispuštati četkicu / olovku iz ruke.

Naša Miks radionica je odlična prilika stvorite prava mala umetnička dela kojima ćete sigurno želeti da ukrasite svoj dom.

Prijavite se na BAH Miks radionicu slikanja, i uz podršku naših profesionalnih mentora razvijte sve svoje talente.

CENA
3000 RSD

Obezbeđen materijal

Polaznicima je obezbeđen sav neophodni osnovni materijal i pribor za rad.

Termini održavanja časova su ponedeljak, utorak i četvrtak (od 18 do 21h) i subota (od 16 do 19h).

Jedan termin traje 3h.

Tijana Dobrić Gaćić
SLIKANJE I CRTANJE, KALIGRAFIJA, IKONOPIS

Idejni tvorac BAH hobi centra i predavač. Grafički dizajner sam po struci i trenutno sam na Fakultetu savremenih umetnosti – smer slikarstvo i hitro ciljam ka ostvarenju svojih želja i snova. Kroz višegodišnji rad sa decom i odraslima otkrila sam i razvila veliku ljubav prema ovome što radim, što pored same ljubavi prema slikarstvu i umetnosti predstavlja, za mene, idealnu kombinaciju posla, hobija i poziva.

Bah je moje mezimče, nastalo uz nesebičnu ljubav i podršku meni dragih ljudi, naročito supruga, koji lagano izrasta u sve ono o čemu sam oduvek maštala, a ponekad mi se čini da će i prevazići snove i očekivanja.

Paketi za polaznike

Izaberite paket po vašoj meri

Vrste paketa
Cena RSD
Napomene
Paket (4 časa)8500Paket važi u periodu od 4 nedelje od prvog uplaćenog časa, osim u slučaju unapred napravljenog dogovora.
Seniori7500
+1 prijatelj8000Ostvaruju popust i osoba koja je dovela prijatelja i prijatelj.
Pojedinačan čas2800
Individualni časovi
paket (4 časa)
24000Za termine individualnih časova dogovaramo se od slučaja do slučaja, prema raspoloživosti predavača i termina, kao i prema slobodnom vremenu polaznika.
Individualni čas pojedinačan čas6000Za termine individualnih časova dogovaramo se od slučaja do slučaja, prema raspoloživosti predavača i termina, kao i prema slobodnom vremenu polaznika.

Kontaktirajte nas

Prijavite se za radionicu crtanja i slikanja

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  Nema proizvoda u korpi.