Dečija radionica

Crtanje i slikanje

Škola slikanja za decu – magično platno

U okviru ove radionice za decu, mališani imaju priliku da se upoznaju sa osnovama crtanja i slikanja, na način koji je prilagođen njima. Ove kreativne radionice za decu im pomažu da razvijaju maštu, kreativnost i talenat.

U okviru dečje škole slikanja, imaće priliku da se druže sa starijim ,,kolegama” umetnicima i iz prve ruke saznaju razne trikove, koji će im biti od velike koristi u njihovoj potencijalnoj umetničkoj karijeri.

Kome je namenjana BAH škola crtanja za decu u Beogradu?

Svim mališanima koji imaju sklonosti prema crtanju i slikanju, koji žele da nauče osnove, ali i da proširuju svoja već postojeća slikarska znanja. Onima kojima je potreban prostor, materijal i stručna pomoć za izradu svojih umetničkih dela, kao i dečici koja žele da se druže, uče zajedno sa drugim mališanima i formiraju svoju umetničku stranu ličnosti kroz nezaboravne trenutke provedene u Beo Art House centru za kreativne radionice.

Zašto upisati dete na Beo Art House radionicu

Ako smatrate da je crtanje za decu nešto u čemu bi Vaš mališan uživao ili želite da u njemu probudite maštu i umetničku stranu, evo nekoliko razloga zašto je baš Beo Art House škola slikanja pravi izbor za Vas i Vaše dete:

  • Prvi čas je potpuno besplatan i neobavezujuć;
  • Ljubazni Beo Art House edukatori će sa Vašim detetom proći kroz sve korake učenja i kreativnosti, na pedagoški i prijateljski način;
  • Sav repromaterijal i oprema su uključeni u cenu;
  • Vaše dete može odlučiti u kom smeru želi da razvije svoju kreativnost;
  • Spojićete korisno i lepo: dete će se družiti sa svojim vršnjacima na zabavan i koristan način, stvarajući prava umetnička dela od svakodnevnih predmeta;
  • Osim što će razviti maštu, dete će vežbati svoje strpljenje i koncentraciju, i dokazano bolje rešavati test inteligencije za decu;
  • Zadovoljstvo koje dolazi iz kontrole stvaralačkog procesa, i uspešno završenog zadatka je ključna za formiranje ličnosti i radnih navika deteta od malih nogu;
  • Škola crtanja za decu je odličan način da se uoče skriveni talenti i interesovanja dece, koja mogu postati hobi, zatim strast, a možda i životni poziv;
  • Umetnost ima različite oblike, a Vaše dete može odabrati svoj omiljeni;

Crteži za decu na kojima će mališani raditi

U sklopu radionice, mališani će raditi na slikanju raznih oblika i predmeta. Postavićemo im jasna uputstva, ali istovremeno poštovati njihovo maštu i slobodu. Dečiji um je oslobođen mnogih stega razmišljanja odraslog čoveka i nikako ne treba gledati na njihov umetnički rad kroz prizmu odraslog čoveka.

Sva oprema i materijali koje koristimo tokom naše radionice su obezbeđeni za polaznike, papiri, četkice, bojice, tempere itd.

Beo Art House Vas očekuje, a ako želite da razvijete kreativnost svog deteta na pravi način, upravo je naša dečija škola slikanja u Beogradu pravi način da to i učinite. Iskoristite priliku za besplatan prvi čas i otkrijte zašto će se Vaše dete oduševiti!

PONUDA

Polaznicima je obezbeđen sav neophodni osnovni materijal i pribor za rad. 

VRSTE PAKETA
CENA
NAPOMENA
BESPLATAN ČAS
Paket (4 časa)* 5000 RSD Paket važi u periodu od 4 nedelje od prvog uplaćenog časa, osim u slučaju unapred napravljenog dogovora.
PRIJAVI SE ZA BESPLATAN ČAS!
Beo Art House te poziva da besplatno prisustvuješ probnom času.

+1 iz porodice 4000 RSD
+1 drugar** 4500 RSD Ostvaruje popust dete koje je dovelo drugara/drugaricu.
Pojedinačan čas 1500 RSD

PRIJAVI SE ZA BESPLATAN ČAS!


Veliborka Bajić / Dečije radionice ”Crtanje i slikanje” i ”Kreativna radionica”
Završila sam srednju grafičku školu u Beogradu, smer reprofotografija, zatim sam diplomirala na Visokoj školi strukovnih studija Beogradska Politehnika, smer Industrijski dizajn, da bih kasnije završila Akademiju lepih umetnosti u klasi Gordana Nikolića, smer slikarstvo i nakon toga specijalističke -akademske studije na Akademiji lepih umetnosti, takođe u klasi Gordana Nikolića, smer slikarstvo. Kroz višegodišnji rad sa decom, stekla sam bogato iskustvo koje mi pomaže da svakom detetu mogu da prenesem svoj doživljaj umetnosti i podstaknem u njemu malog velikog umetnika, što čini suštinu mog rada i ispunjava svaki moj dan.