Dečija radionica

Crtanje i slikanje

U okviru ove radionice mališani imaju priliku da se upoznaju sa osnovama crtana i slikanja, na za njih prilagođen način, da razvijaju maštu, kreativnost i talenat. S vremena na vreme u okviru radionice, mališani će imati priliku da se druže sa starijim ”kolegama” umetnicima i iz prve ruke saznaju razne trikove, koji će im biti od velike koristi u njihovoj umetničkoj karijeri. Ciljna grupa ove radionice su svi mališani koji imaju sklonosti prema crtanju i slikanju, koji žele da nauče osnove, ali i da proširuju svoja već postojeća znanja, oni kojima je potreban prostor, materijal i stručna pomoć za izradu svojih umetničkih dela, kao i oni koji žele da se druže, uče zajedno sa drugim mališanima i formiraju svoju umetničku stranu ličnosti kroz nezaboravne trenutke provedene u Beo Art House-u.

PONUDA

Polaznicima je obezbeđen sav neophodni osnovni materijal i pribor za rad. 

VRSTE PAKETA
CENA
NAPOMENA
BESPLATAN ČAS
Paket (4 časa)* 5000 RSD Paket važi u periodu od 4 nedelje od prvog uplaćenog časa, osim u slučaju unapred napravljenog dogovora.
PRIJAVI SE ZA BESPLATAN ČAS!
Beo Art House te poziva da besplatno prisustvuješ probnom času.

+1 iz porodice 4000 RSD
+1 drugar** 4500 RSD Ostvaruje popust dete koje je dovelo drugara/drugaricu.
Pojedinačan čas 1500 RSD

PRIJAVI SE ZA BESPLATAN ČAS!


Veliborka Bajić / Dečije radionice ”Crtanje i slikanje” i ”Kreativna radionica”
Završila sam srednju grafičku školu u Beogradu, smer reprofotografija, zatim sam diplomirala na Visokoj školi strukovnih studija Beogradska Politehnika, smer Industrijski dizajn, da bih kasnije završila Akademiju lepih umetnosti u klasi Gordana Nikolića, smer slikarstvo i nakon toga specijalističke -akademske studije na Akademiji lepih umetnosti, takođe u klasi Gordana Nikolića, smer slikarstvo. Kroz višegodišnji rad sa decom, stekla sam bogato iskustvo koje mi pomaže da svakom detetu mogu da prenesem svoj doživljaj umetnosti i podstaknem u njemu malog velikog umetnika, što čini suštinu mog rada i ispunjava svaki moj dan.