Crtanje i slikanje

/
/
Crtanje i slikanje
devojcica i decak crtaju
Atmosfera na radionici crtanja i slikanja
Devojčica sa njenim naslikanim radom
Deca slikaju na kursu crtanja i slikanja u BAH-u

Škola slikanja za decu – magično platno

U okviru ove radionice za decu, mališani imaju priliku da se upoznaju sa osnovama crtanja i slikanja, na način koji je prilagođen njima. Ove kreativne radionice za decu im pomažu da razvijaju maštu, kreativnost i talenat.

U okviru dečje škole slikanja, imaće priliku da se druže sa starijim ,,kolegama” umetnicima i iz prve ruke saznaju razne trikove, koji će im biti od velike koristi u njihovoj potencijalnoj umetničkoj karijeri.

Kome je namenjana BAH škola crtanja za decu u Beogradu?

Svim mališanima koji imaju sklonosti prema crtanju i slikanju, koji žele da nauče osnove, ali i da proširuju svoja već postojeća slikarska znanja. Onima kojima je potreban prostor, materijal i stručna pomoć za izradu svojih umetničkih dela, kao i dečici koja žele da se druže, uče zajedno sa drugim mališanima i formiraju svoju umetničku stranu ličnosti kroz nezaboravne trenutke provedene u Beo Art House centru za kreativne radionice.

Zašto upisati dete na Beo Art House radionicu

Ako smatrate da je crtanje za decu nešto u čemu bi Vaš mališan uživao ili želite da u njemu probudite maštu i umetničku stranu, evo nekoliko razloga zašto je baš Beo Art House škola slikanja pravi izbor za Vas i Vaše dete:

 • Prvi čas je potpuno besplatan i neobavezujuć;
 • Ljubazni Beo Art House edukatori će sa Vašim detetom proći kroz sve korake učenja i kreativnosti, na pedagoški i prijateljski način;
 • Sav repromaterijal i oprema su uključeni u cenu;
 • Vaše dete može odlučiti u kom smeru želi da razvije svoju kreativnost;
 • Spojićete korisno i lepo: dete će se družiti sa svojim vršnjacima na zabavan i koristan način, stvarajući prava umetnička dela od svakodnevnih predmeta;
 • Osim što će razviti maštu, dete će vežbati svoje strpljenje i koncentraciju, i dokazano bolje rešavati test inteligencije za decu;
 • Zadovoljstvo koje dolazi iz kontrole stvaralačkog procesa, i uspešno završenog zadatka je ključna za formiranje ličnosti i radnih navika deteta od malih nogu;
 • Škola crtanja za decu je odličan način da se uoče skriveni talenti i interesovanja dece, koja mogu postati hobi, zatim strast, a možda i životni poziv;
 • Umetnost ima različite oblike, a Vaše dete može odabrati svoj omiljeni;

Crteži za decu na kojima će mališani raditi

U sklopu radionice, mališani će raditi na slikanju raznih oblika i predmeta. Postavićemo im jasna uputstva, ali istovremeno poštovati njihovo maštu i slobodu. Dečiji um je oslobođen mnogih stega razmišljanja odraslog čoveka i nikako ne treba gledati na njihov umetnički rad kroz prizmu odraslog čoveka.

Sva oprema i materijali koje koristimo tokom naše radionice su obezbeđeni za polaznike, papiri, četkice, bojice, tempere itd.

Beo Art House Vas očekuje, a ako želite da razvijete kreativnost svog deteta na pravi način, upravo je naša dečija škola slikanja u Beogradu pravi način da to i učinite. Iskoristite priliku za besplatan prvi čas i otkrijte zašto će se Vaše dete oduševiti!

CENA
RADIONICE ZA DECU SU NEAKTIVNE

Obezbeđen materijal

Polaznicima je obezbeđen sav neophodni osnovni materijal i pribor za rad.

Tijana Dobrić Gaćić
DEČIJE RADIONICE „CRTANJE I SLIKANJE“ I „KREATIVNA RADIONICA“

Idejni tvorac BAH hobi centra i predavač. Grafički dizajner sam po struci i trenutno sam na Fakultetu savremenih umetnosti – smer slikarstvo i hitro ciljam ka ostvarenju svojih želja i snova. Kroz višegodišnji rad sa decom i odraslima otkrila sam i razvila veliku ljubav prema ovome što radim, što pored same ljubavi prema slikarstvu i umetnosti predstavlja, za mene, idealnu kombinaciju posla, hobija i poziva.

Bah je moje mezimče, nastalo uz nesebičnu ljubav i podršku meni dragih ljudi, naročito supruga, koji lagano izrasta u sve ono o čemu sam oduvek maštala, a ponekad mi se čini da će i prevazići snove i očekivanja.

Paketi za polaznike

Izaberite paket po vašoj meri

Kontaktirajte nas

Prijavite se za radionicu crtanja i slikanja  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  Nema proizvoda u korpi.