Experience 1. – Probaj akvarel – Utorkom u 18h / Sredom u 18h / Subotom u 16h

/
Experience 1. – Probaj akvarel – Utorkom u 18h / Sredom u 18h / Subotom u 16h
bah experience 1 akvarel
bah experience 1 akvarel grupa
bah experience akvarel
bah experience akvarel

Upoznaj čarobni svet akvarela i budi umetnik na jedno veče! Akvarel je tehnika u kojoj uživaju svi od početnika, preko hobista, pa sve do iskusnih umetnika. Ujedno je jedna od najlakših i najtežih tehnika, zahteva vodu, boje, akvarel papir i ono najbitnije – maštu.

U okviru ovog ekspiriensa provešćete kvalitetna tri sata u opuštajućoj atmosferi, slikajući željene motive, bilo da su to dela velikih slikara, manje poznata dela ili motivi iz svakodnevnog života po vašem izboru – pomoći ćemo vam da sa naše radionice kući ponesete rad, koji ćete sa uživanjem uramiti i ponosno držati na zidu.

Ova radionica je namenjena svima, tako da ne moraš da budeš umetnik, važno je samo da voliš, želiš i da ti je dobra zabava prioritet!

U cenu je uključen materijal, piće, društvo i zabava u prelepoj vili na Vračaru.

Provedi kvalitetno veče uz umetnost, lepu muziku, čašicu dobrog vina, izvedi dragu osobu i napravite lepe i trajne uspomene…

Ukoliko vam još uvek nije jasno kako naše experience radionice funkcionišu, slobodno nam pišite putem kontakt forme ispod. Rado ćemo vas uveriti da je upravo ovo prava stvar za vas.

PRIJAVITE SE  CENA
  3500 RSD
  • Radionica traje 3h.

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  Нема производа у корпи.