Magična priča

/
/
Magična priča
dete madjionicar
devojcica sa carobnim stapicem
deciji kurs magicna prica
decak izvodi madjionicarski trik

Škola za mađioničare u Beogradu – “Magična priča”

Dečija škola za mađioničare u Beogradu, koju organizuje Beo Art House hobi centar, jeste idealan način da razvijete kreativnost, motoriku i logiku svog deteta. Ovo je naša Magična priča, a evo zašto Vaše dete treba da bude deo nje.

Od pamtiveka magija i mađioničarski trikovi predstavljaju mističnu veštinu, koja privlači svačiju pažnju i fascinira posmatrače svaki put iznova. Posebno malu decu. Svi ti mali trikovi, koji izmamljuju osmeh na lice, divljenje, nevericu i još mnogo različitih osećanja i reakcija gledalaca, sada su objedinjeni na jednom mestu, u okviru mađioničarske radionice za decu ”Magična priča”. Neka Vaše dete bude mali Hudini!

Beo Art House se postarao da mališanima pruži mogućnost da nauče kako se izvode mađioničarski trikovi za početnike i decu, a potom da ovladaju naprednim trikovima, koji će probuditi dečiju maštu, doneti radost i oplemeniti slobodno vreme mališana na najinteresantniji način.

Zašto upisati dete u Beo Art House školicu za mađioničare?

U moderno doba, kada deca previše vremena provode ispred računara, naš cilj je da im usmerimo pažnju na želju za druženjem, igru, komunikaciju i interakciju u stvarnom svetu. Šta ih bolje može animirati nego mađioničarski trikovi za decu koje sami mogu izvesti i oduševiti svoje drugare?

Evo zašto Vaše dete treba da uči magične trikove u BAH hobi centru:

 • Prvi čas je potpuno besplatan i neobavezujuć.
 • Ljubazni Beo Art House mađioničari će sa Vašim detetom proći kroz sve korake učenja trikova i kreativnosti, na pedagoški i prijateljski način.
 • Svi mađioničarski rekviziti i dodatna oprema su uključeni u cenu.
 • Vaše dete može odlučiti u kom smeru želi da razvije svoju kreativnost.
 • Spojićete korisno i lepo: dete će se družiti sa svojim vršnjacima na zabavan i koristan način, učeći zanimljive veštine.
 • Osim što će razviti maštu, dete će vežbati svoje strpljenje, koncentraciju i motoriku.
 • Vaše dete će naučiti mađioničarske trikove sa objašnjenjem od malih nogu.
 • Dečija škola za mađioničare u Beogradu, koju smo nazvali Magična priča, je odličan način da se uoče skriveni talenti i interesovanja dece, koja mogu postati hobi, zatim strast, a možda i životni poziv.
 • Čak i profesionalni mađioničari vole da kažu kako im mađioničarstvo pruža šansu da zadrže dete u sebi. Naše radionice će baš Vašem detetu pružiti mogućnost da prožive detinjstvo na pravi način.

Kome su namenjene BAH radionice mađioničarstva?

Svima! Ako je vaše dete iskazalo interesovanje za učenje trikova, i svaki put nakon što pogleda mađioničarsku tačku izgara od želje da nauči kako se izvode magični trikovi, onda je ono idealan polaznik naše škole mađioničarstva.

Dobrodošla su deca svih uzrasta, a posebna pogodnost je pripremljena za decu koja animiraju svoje drugare da zajedno sa njima pohađaju školu za mađioničare.

Mađioničarski trikovi za početnike koje će deca naučiti

Koliko je mašta deteta velika, toliko su magični trikovi brojni. Od najprostijih trikova koje će Vaše dete naučiti već tokom prvih časova, pa sve do onih težih trikova sa kartama. Idejama nikad kraja.

Smatramo da deca najbolje uče kroz zabavu i animaciju, pa su i naši časovi mađioničarstva usmereni na komičnu magiju i učenje trikova kroz smeh. U svakom slučaju, ovo su samo neke vrste mađioničarskih trikova i veštine koje će Vaše dete naučiti uz Beo Art House hobi centar:

 • Komična magija i trikovi sa balonima
 • Pravljenje figura od balona (baloni u obliku životinja; baloni u obliku slova…)
 • Trikovi sa novčićima
 • Trikovi sa kartama

Naravno sva oprema i mađioničarski rekviziti za trikove su obezbeđeni za polaznike, pa će vaše dete, u zavisnosti od uzrasta, dobiti i čarobni štapić, plašt, šešir i druge neophodne rekvizite kao što su karte, novčići, baloni, maramice, kanapčići, papiri itd.

Beo Art House Vas očekuje, a ako želite da razvijete kreativnost svog deteta na pravi način, upravo je naša dečija škola za mađioničare u Beogradu – “Magična priča”, pravi način da to i učinite. Iskoristite priliku za besplatan prvi čas mađioničarstva i otkrijte zašto će se vaše dete oduševiti!

OBAVEŠTENJE
KURS TRENUTNO NIJE AKTIVAN.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nema proizvoda u korpi.