O nama

/
O nama

Ovo je naša priča

Beo Art House predstavlja sjajno mesto na kulturnoj i hobi mapi Beograda, koje objedinjuje sve ljude kreativnog duga, kako početnike, tako i amatere, ali i profesionalce, kojima umetnost teče kroz vene.

Kroz mnoštvo kreativnih radionica i kurseva, polaznike upoznajemo sa svetom umetnosti, modernim i klasičnim umetničkim tehnikama i hobi zanatima, a u terminima radionica i iskusniji umetnici mogu da uživaju u društvu, opuštajućoj i inspirativnoj atmosferi Vračarske vile.

Beo Art House ne bi bio to što jeste – kuća umetnosti, kad ne bi imao i segment za najmlađe umetnike. Brojne radionice, koje organizujemo za najmlađe, podstiču njihovu kreativnost, bude skrivene talente i ispunjavaju slobodno vreme mališana na najlepši i najkorisniji način. Da li poznajete dete koje ne bi pronašlo svoja interesovanja u svetu slikanja, crtanja, dekupaža, gline? Dečiji osmeh, zadovoljstvo u momentu kad nauče i urade nešto novo, dokažu sebi i svetu da mogu i da vrede, kao i trenutak kada mamu ili tatu povuku za rukav i pohvale se svojim novim dostignućima, to je naš pokretač i inspiracija za svaki novi dan, svaku novu radionicu i svaki novi trik kojem ih naučimo.

Kako bismo što više približili svet umetnosti našim polaznicima, BAH s vremena na vreme organizuje tematske dane, večeri, seminare i druženja sa afirmisanim, poznatim, praćenim i inovativnim umenticima i ljudima iz prakse, gde se polaznicima iz prve ruke otkrivaju sve one male umetničke tajne, o kojima se ne priča svaki dan, a koje zapravo predstavljaju konac koji delo krasi.

Kroz višegodišnji rad uspeli smo da izgradimo most između umetnosti i poslovnog sveta, primenimo umetnost u biznisu i pružimo malim i velikim preduzećima po prvi put mogućnost da na jednom mestu pronađu rešenje za sve svoje zahteve, koji iziskuju umetničku ruku za realizaciju.

Sve je počelo sa organizacijom team building radionica, gde su naši klijenti želeli da svojim zaposlenima pruže nesvakidašnje iskustvo kreativnih druženja, da bi se vremenom ukazala potreba za izradom najrazličitijih umetničkih dela koje klijentima mogu služiti u reklamne, prezentacijske i razne druge svrhe.

Kroz organizaciju raznih vrsta radionica u okviru tim bilding programa, upotpunjujemo, oplemenjujemo i osvežavamo sadržaj klasičnih tim bildinga i otvaramo nove kreativne mogućnosti koje ni jedan kolektiv nisu ostavile ravnodušnim.

Naše velike i male makete, slike i mozaici obišli su svet, putujući po raznim sajmovima, kraseći zidove kancelarija, hotela, holova, crkava, pa čak i velikih kruzera. Umetnošću stvaramo detalje koji ističu uspešno poslovanje i izazivaju poverenje kod saradnika i kod klijenata, a to je upravo ono što i našu firmu krasi.

Naš tim

Pred vama je pouzdan, profesionalan, vedar, veseo i predan tim, koji se uvek trudi da polaznicima pruži maksimum, da učini da se osećaju kao kod kuće i da se svako raduje novom dolasku u Beo Art House.

tijana-dobric-gacic

Idejni tvorac BAH hobi centra i predavač

ivana-milunovic

Sapuni i kozmetika

marko-kraljevic

Maketarstvo

viber_image_2021-12-20_15-00-57-513

JELENA MATIJAŠEVIĆ

Predavač

Pošaljite nam upit

  Kontaktirajte nas

  Radno vreme call centra za informacije:

  Ponedeljak – Petak: 9:00 – 21:00h
  Subota: 9:00 – 21:00h
  Nedelja: 9:00 – 21:00h

  Adresa:

  Internacionalnih brigada 74,
  Beograd, Srbija

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  Нема производа у корпи.