Izrada maketa po narudžbini

/
/
Izrada maketa po narudžbini

Izrada maketa za koju su zaduženi naši vrhunski stručnjaci Vam je omogućena jednostavnim kontaktiranjem ili slanjem upita putem našeg sajta. Izrada maketa može biti idealan način da ukrasite svoj dom, kancelariju ili bilo koji prostor kreativnim detaljem koji u potpunosti može odgovarati Vašim željama.

BAH tim čine vrsni umetnici sa dugogodišnjim iskustvom, koji su u mogućnosti da odgovore na svaki zahtev i želju koju imate u vidu. Uz našu stručnost i Vaše ideje, možemo da stvorimo makete koje će odskakati od svega uobičajenog i koje će moći da osveže svaki kutak željene prostorije.

Dovoljno je da popunite upitnik u kome možete obrazložiti svoju ideju ili pitanje vezano za izradu maketa, a mi ćemo Vam u najkraćem roku izaći u susret sa odgovorom o opcijama koje su pred Vama.  

Ideje za pravljenje maketa

Dovoljno je da imate ideju jer mi znamo sve o tome kako da je realizujemo. Predočite nam svoju viziju kada je izgled makete u pitanju, a mi ćemo Vam pomoći da plan bude u potpunosti i razrađen. Kreativnost našeg tima znači da i ukoliko nemate jasnu zamisao o tome šta biste najviše voleli kao model za izradu maketa, mi možemo da Vam damo originalne predloge koji se mogu usaglasiti sa Vašim preferencijama.

Kada se spomene maketarstvo, uglavnom su prve asocijacije vezane za makete aviona, automobila i kuća. Ipak, kada mi govorimo o pravljenju maketa, postarali smo se da to uključi daleko širu lepezu mogućnosti. Među one koje mogu biti naročito estetski atraktivne ubrajamo makete pejzaža i scena iz prirode. Imajte na umu da dokle seže Vaša mašta, toliko daleko ide sposobnost naših umetnika da to i realizuje, stoga se nemojte libiti da otkrijete koliko zajedno možemo da ostvarimo.

Načini izrade naših maketa

Mi maketarstvo vrlo ozbiljno shvatamo i zato budite sigurni da ćemo Vam pomoći da krajnji proizvod bude baš onakav kakav ste zamislili. Sve vrste pravljenja maketa dolaze u obzir što znači da možete uz konsultaciju sa nama odabrati željene materijale za izradu makete, koji mogu biti razni (drvo, karton, pena, plastika…), a najčešće makete izrađujemo upravo kombinacijom više različitih materijala.

Takođe, nije na odmet spomenuti da najrazličitije vrste maketa uz biranje modela i korišćenja materijala se odnose i na samu izradu. Tako, kod nas možete naručiti izradu tradicionalne ručno rađene makete, kao i izradu moderne makete za koje se služimo mašinama i neophodnim softverima koje garantuju uspeh.  

Izrada maketa za moderno uređenje doma  

Makete se mogu koristiti kao dekoracija za kuću, stan ili bilo koji objekat koji želite da oplemenite zanimljivim detaljem. Danas je pravljenje maketa u svrhu uređivanje enterijera postalo trend koji prate svi koji imaju tendenciju ka modernističkom i urbanom izgledu prostorija. Međutim, činjenica da je maketa izuzetno vredan i jedinstven predmet ga čini bezvremenskim, naročito ako je njena izrada u skladu sa onim što za Vas predstavlja estetski pogodak.

Formiranje cene za izradu maketa

Od Vaše ideje zavisi cena izrade makete. Nekoliko faktora je odgovorno za formiranje cene, a neki od njih su veličina makete i težina zadatka koji je pred nama. Okvirnu cenu možete saznati ukoliko se obratite našem timu koji će rado odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Od navedenih faktora ne zavisi samo cena pravljenja makete već i vreme koje će biti neophodno za njegovu izradu. U zavisnosti od težine zadataka, predviđamo vreme izrade koje može biti varirati od svega par dana do čak nekoliko nedelja ili  meseci. Vreme koje odredimo je uslovljeno i našom željom da budete u potpunosti zadovoljni izgledom makete.

Bitno je znati da se određene makete mogu napraviti na više načina, sa različitom količinom detalja, različitom završnom obradom, kao i nizom drugih faktora, na osnovu kojih se formira cena. Zbog toga, za maketu određenog objekta u istoj razmeri i veličini, cena može iznositi od par desetina do par stotina evra.

Stoga, vrlo često glavno pitanje prilikom određivanja cena makete jeste okvirni budžet za izradu, jer na osnovu njega možemo ponuditi različite opcije izrade, tako da uvek izađemo u susret važim željama i mogućnostima.

Prodaja maketa po narudžbini u Beogradu i šire u Srbiji

Za sve ljubitelje nesvakidašnjeg i modernog, tim umetnika iz BAH centra je došao na ideju o izradi maketa koje mogu poslužiti kao poklon za Vas ili Vama drage ljude. Prodaja maketa napravljenih po narudžbini se može usmeriti na Beograd, ali i druge delove Srbije.

Na Vama je samo da nam se javite, popunjavanjem upita na stranici, i već ste na dobrom putu da ostvarite svoju zamisao kada je pravljenje maketa u pitanju. Proširite sopstvene vidike maštovitošću i idejama koje će makete načiniti večnom uspomenom.

    Napomena: Poželjno je navesti šta je predmet makete, okvirne dimenzije željene makete, razmeru, dostupnost projekta ili skice ili slično, rok izrade, materijale koji su poželjni kod izrade (ako su poznati), okvirni budžet (ukoliko je poznat), bilo kakve specifičnosti vezane za izradu koje bi mogle uticati na težinu rada, cenu i rok izrade.


    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    Нема производа у корпи.