Oslikavanje predmeta po želji

/
/
Oslikavanje predmeta po želji

Oslikavanje predmeta po želji će obradovati sve estete i kreativce koji vole da imaju unikatne stvari. Naš tim vrsnih stručnjaka i umetnika je u mogućnosti da svaku Vašu ideju realizuje. Oslikavanje predmeta je zahtevan posao za koji je neophodna kompetentnost koju mi možemo da pružimo.

Oslikavanje drvenih predmeta, keramike, stakla, plastike i svake druge podloge je opcija koja vam je dostupna. Bilo da imate zamisao o tome kako želite da krajnji proizvod izgleda ili da Vam nedostaju ideje, zajedno ćemo uspeti da dođemo do rešenja koji će ispuniti sve zacrtane standarde.

Bilo da je u pitanju oslikavanje predmeta u domaćinstvu, poslovnom prostoru, kafiću, restoranu, ili bilo kojoj drugoj vrsti ambijenta – lako se prilagođavamo svakom novom izazovu. Motivi mogu biti originalni na Vašu inicijativu ili preslikani s obzirom da se bavimo svim raspoloživim tehnikama kada je reč o oslikavanju predmeta.

Ukoliko imate ideju, mi imamo način. Kontaktirajte nas popunjavanjem upitnika, a mi ćemo Vam pružiti sve neophodne informacije o potencijalnoj saradnji i potruditi se da oslikani predmet izgleda baš onako kako ste Vi zamislili.

Oslikavanje nameštaja po porudžbini

Oslikavanje nameštaja je jedan od načina da enterijer začinite unikatnošću. Ovo je vrlo popularan i moderan tok koji svako ko vodi računa o dekoraciji i dizajnu voli da isprati. Bilo da ste zainteresovani za oslikavanje starog nameštaja ili da želite nekom novom komadu da date lični pečat – mi Vam stojimo na raspolaganju.

Oslikavanje stolica i stolova, ormana, ramova, polica, bilo da je u pitanju oslikavanje drvenih predmeta ili bilo koje druge podloge – može biti realizovano. Za Vaš dom ili za bilo koji drugi ambijent, oslikavanje nameštaja je odličan izbor. Naročito Vam savetujemo ovaj vid ukrašavanja ukoliko se bavite delatnošću na koju će posebnost enterijera pozitivno uticati. Tako je oslikavanje barova i šanka idealan način da udahnete dušu svom biznisu. Ukoliko ne želite da slepo pratite trendove kuća nameštaja, već da imate nešto što je odlika Vaših stilskih preferencija, obratite se BAH centru.

Oslikavanje prozora i izloga

U vreme praznika oslikavanje prozora i izloga je sjajan način da privučete pažnju. Oslikavanje izloga prazničnim motivima se pokazao kao atraktivan način privlačenja pažnje za sve koji žele da naglase unikatnost brenda. Bavimo se oslikavanjem svih staklenih površina koje istovremeno predstavljaju idealnu podlogu za rad koja pruža veliki izbor mogućnosti.

    Napomena: Poželjno je navesti predmet na kome bi trebalo da se oslikava, motiv koji bi se oslikavao, dimenzije pomenutog predmeta kao i oblik, vrsta materijala od koga je predmet izrađen, rok izrade, okvirni budžet (ukoliko je poznat), bilo kakve specifičnosti vezane za izradu koje bi mogle uticati na težinu rada, cenu i rok izrade.


    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    Нема производа у корпи.