Kako deca poznatih proslavljaju rođendane?
/
/
Kako deca poznatih proslavljaju rođendane?

Kako deca poznatih proslavljaju rođendane?

baloni rodjendanČinjenica je da deca poznatih uvek privlače veliku pažnju, pa ne čudi što se kada je u pitanju rođendan koji je u životu mališana najvažniji dan u godini – očekuje veliki luksuz. Pročitajte u nastavku na koji način oni proslavljaju rođendane.

Rođendanska slavlja ove dece su glavna tema danima pre ali i nakon samog događaja, i svi uvek žele da saznaju detalje proslava koje će se prepričavati dugo nakon tog dana i to sa dobrim razogom.

Onaj ko kaže da su zvezde ipak samo obični ljudi očigledno nikad nije bio na rođendanu deteta poznate ličnosti (ili makar čitao o njemu). Poznati ne štede kada su u pitanju njihovi najmiliji, pa saznajte u daljem tekstu koje su proslave bile toliko dobre da će se pamtiti zauvek.

Prvi rođendan North West – muzički festival za najmlađe

Znali smo da će, kada je u pitanju prvi rođendan preslatke North West, njeni roditelji (Kim Kardashian i Kanye West) učiniti sve da njihova princeza maksimalno uživa.

Za temu rođendanske žurke porodica Kardashian-West se odlučila za “Kidchella” festival u dvorištu kuće Kortni Kardašijan.

Fora je bila u tome da su hteli da naprave verziju famoznog muzičkog festivala Coachella za decu, pa je tako North imala mini zabavni park sa sve vrteškom, skakaonicom i ogromnom binom koja je bila namenjena za karaoke.

Na toj bini su njene tetke, Kendal i Kajli Džener, zajedno sa njihovim drugarom, koji je inače svetski poznat pevač i sin Vil Smita, Džejden Smitom – pevale i uživale u dobrom provodu. Zvuči fantastično, zar ne?

Brooks Sims – omiljeni crtać uživo

Model Molly Sims je ostvarila najluđe snove njenog sina Brooks-a kada mu je za drugi rođendan priredila proslavu čija je tema bila vezana za lik iz njegovog omiljenog crtaća – Radoznalog Džordža.

Kao da nije bilo dovoljno što je tu bio “majmunčić” (tako ga zove njen sin), Molly je takođe poručila i tortu sa likom Radoznalog Džordža, a tu su bili i štandovi sa hranom koja je ispunjavala snove svih gurmana.

Takođe, tu su bili i mini bazeni puni velikih balona sa kojima su deca mogla da se igraju.

I naravno, nijedna žurka za mališane ne bi bila to to da nema crtanja po licu i klovna koji pravi životinje od balona. Brooks, ti si jedan srećnik!

Liam Spelling – Minecraft raj

Svako ko je nekad gledao Tori Spelling u okviru rijalitija pod imenom 90210, zna jednu stvar – a to je da uvek, ali uvek voli da proslave rođendana budu nezaboravne; a naravno rođendan njenog sina nije bio izuzetak.

Za njegov osmi rođendan iznajmila je celu igraonicu koja se zvala Scooter’s Jungle i sve (ali apsolutno sve) je bilo u fazonu igrice Minecraft jer je Liam obožava.

Kao dodatak najopremljenijem rođendanu koji je inspirisan Minecraft-om koji ste ikada videli, svako dete koje je došlo sa proslave se vratilo sa novim parom patika i odgovarajućom torbicom. U odnosu na slatkiše i plastične igračke, ovo je definitivno proslava na višem nivou.

Blue Ivy – Zaleđeno kraljevstvo

torta elsaKada su u pitanju Beyonce i Jay Z, sve su šanse da će proslava rođendana biti poprilično jedinstvena – što je i bio slučaj sa trećim rođendanom njihove ćerke Blue Ivy kada je sve bilo u stilu filma Frozen.

Popularni par je za proslavu obezbedio Frozen skulpturu od leda i tortu u slojevima duginih boja. Njihov poznanik je otkrio da mala Blue uvek glumi Elsu (glavni lik iz filma).

Moroccan i Monroe Carey – Ferari za rođendan

Mariah Carey je poznata pevačica za koju je karakteristično to što nijedan rođendan koji je pravila nije mogao da prođe bez ogromne proslave koja uvek bude zapečaćena ne tako jeftinim poklonom.

Za prvi rođendan svoje dece, blizanaca koji se zovu Moroccan i Monroe, spremila im je poklon koji niko nije mogao da očekuje. U pitanju je bio svetlo crveni Ferarri (igračka, naravno) i mali beli klavir.

Naravno, i Mariah se sredila za tu priliku kao da je u pitanju dodela Oskara – obukla je elegantnu haljinu i stavila dijamantsku ogrlicu, jer ona ne bi bila ona da ne ‘pretera’.

A kako bi rođendan vašeg deteta bio nezaboravan, naša rođendaonica je pravo mesto za to jer će proslava biti uzbudljiva i zanimljiva, a vaši najmlađi će sa svojim drugarima provesti kreativno vreme.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nema proizvoda u korpi.