Kako istinski iznenaditi dragu osobu kreativnošću
/
/
Kako istinski iznenaditi dragu osobu kreativnošću

Kako istinski iznenaditi dragu osobu kreativnošću

Pokloni su omiljeni način da iznenadimo i obradujemo drage osobe. Sastavni su deo iskazivanja ljubavi, i nije potrebno da budu skupoceni kako bi na pravi način preneli poruku.

Najbitniji je uložen trud i namera koja vas vodi kroz poklanjanje, pa se mnogi odlučuju da se kreativnim i unikatnim poklonima izdvoje u očima primalaca. Pročitajte na koje sve načine i vi možete postići baš to.

Ukrašen poklon na stolu

Poklonite nešto nostalgično

Kreativni pokloni nose posebnu težinu, ne samo jer se ne sreću često i izlaze iz okvira uobičajenog i već viđenog, već zbog toga što bude neku nostalgiju i sećaju nas na drage osobe i trenutke provedene s njima. Zbog toga se mnogi odlučuju da ožive stare uspomene kreativnim poklonima kao što su elegantni ramovi u koje može stati i preko 10 fotografija ili moderni, štampani fotobukovi.

Na ovaj način dolazimo do višestruke “koristi” poklona koji nas sećaju na sve zajedničke trenutke zabeležene okom kamere i čuva ih od zaborava.

Napravite ili ukrasite poklon sami

Ako želite naročito da istaknete svoj trud i koliko vam je stalo do nekoga, predlažemo da poklon napravite sami. Često ni ne uspemo da pronađemo onaj idelani poklon za partnera, drugara ili roditelje, ne uklapa nam se u njihov stil ili ono što bi oni želeli da imaju – pa je idelan kompromis da im poklon iznenađenje priredite tako što ćete ga sami napraviti.

Osim volje i nešto slobodnog vremena, biće vam potreban i ukrasni papir, makaze, lepak, ili boje ukoliko “samo” želite da nekom kupljenom poklonu date naročitu notu emocije ručnim ukrašavanjem

Boje, papiri, olovke i papir za ukrašavanje na stolu

Neophodni pokloni sa unikatnom posvetom ili porukom

Ukoliko nemate vremena da poklon pravite sami, nije nikakav problem. Mnogi uživaju u tome da dobiju baš ono što im je u određenom trenutku potrebno, pa se pre svakog rođendana, godišnjice ili nekog drugog, svečanog trenutka, upoznajte sa željama i potrebama slavljenika.

Ali, tu nije kraj. Poklonu koji će koristiti vašem prijatelju ili rodbini pridodajte unikatnu posvetu ili toplu poruku koja će ga ostaviti bez teksta i koju će čuvati jednako kao i sam poklon (pa čak i dugo nakon njega).

Pokloni za rođendan, kao i druge prilike, su posebno slatki kada im dodate lični pečat!

Idealni pokloni za decu – probudite kreativnost u njima

Poznato je da su deca najveći, ali i najiskreniji kritičari, zato pokloni za decu moraju biti naročito kreativni, zanimljivi ali i praktični, kako bi ih osim zabave, podučili i bitnim stvarima koje će im kasnije koristiti.

Ako je dete koje nameravate darivati još prilično malo (dakle, predškolskog uzrasta i mlađe), dečji pribor za ručavanje uz knjigu lakih recepata odličan je izbor poklona koji će ga zabaviti dok njegova majka sprema ručak. Muzičke igračke i sportski rekviziti su takođe neki od dobrih izbora za decu ove dobi.

Za školarce pokloni mogu biti neobičniji i kreativniji. Nabavite im peščani sat koji sija u mraku, magnetnu tablu ili interesantne držače za olovke i sveske.

Kreativni pokloni za porodične domove 

Ukoliko ste u dilemi šta poneti kao poklon za useljenje porodici koja ima decu (ali i koja nema), onda su to stvari za koje znate da će ih koristiti svaki dan. To su obično neki setovi ili dekorativne kutije u kojima se skladište sitne stvari poput ključeva od stana/kuće, dugmad ili karte za prevoz. 

Kasica je rado viđen poklon u svakom, višečlanom domaćinstvu, jer svi skupljamo sitnan novac po džepovima i komodama. Prekrivači, podmetači za čaše, šoljice za kafu, lampe kao i zanimljivi ramovi, držači za koverte ili poruke takođe su neki od načina da pogodite potrebe i poklonite nešto korisno a istovremeno veoma kreativno

Jedino čemu treba posvetiti pažnju jeste odabir zanimljivih nijansi i kreativnih dezena koji će se uklopiti u stil (ali i dekor sobe) osobe koju darujete. Čak iako ne poznajete nekoga, savršeni pokloni znače kreativnost, a kada se ona ukombinuje sa funkcionalnošću – nemate o čemu brinuti!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nema proizvoda u korpi.