Kreativni rođendanski pokloni koje možete napraviti sami
/
/
Kreativni rođendanski pokloni koje možete napraviti sami

Kreativni rođendanski pokloni koje možete napraviti sami

Svi vole poklone. Pa i oni koji kažu da ne vole poklone se sigurno neće buniti kada im date poklon! Opcije za poklone su razne, možete pokloniti nešto praktično ili poklon koji ima veliku sentimentalnu vrednost za primaoca.

pokloni koje mozete sami napraviti

Međutim, skup poklon ne mora da bude i najbolji! Kreativni rođendanski pokloni mogu da izazovu potpuno drugačiju reakciju od odnosu na sat, parfem ili flašu premium pića.

Poklon koji ste sami napravili sa pažnjom treba da reflektuje interesovanja osobe kojoj se poklanja, a takav poklon će pokazati mnogo više posvećenosti od skupog poklona.

Bilo da tražite poklon za Novu godinu koja nam je iza ćoška, ili kreativan poklon za rođendan – ovo su kreativni pokloni koje možete napraviti sami, ili uz malu pomoć.

Reciklirajte plastične flaše

Naučnici tvrde da se plastika razlaže vekovima, zato spasite prirodu i iskoristite plastične flaše kako biste napravili fantastičnu fazu za cveće.

Napravite skicu na flaši, pažljivo isecite skalpelom ili makazama iscrtan oblik. Zatim će vam biti potrebna šmirgla da izravnate oštre ivice. Nakon toga uzmite boju u spreju i ofarbajte u željenu boju.

Na kraju vam samo ostaje da iscrtate detalje.

Pretvorite običan set šoljica u dnevnu dozu slatkoće

Ne morate da savršeno vladate slikanjem uljanim bojama kako biste napravili kreativan poklon. Običan set šoljica i trajni marker vam mogu biti dovoljni da napravite savšreni poklon za ljubitelje toplih napitaka.

Marker i nekoliko osnovnih oblika je sve što vam treba. Možete da se vežbate na papiru pre nego što prenesete crtež na keramiku.

Šolje iz svemira

Još jedan jednostavan način da dobijete potpuno jedinstven i kreativan poklon uključuje šolje, vodu i lak.

Napunite činiju sa vodom, sipajte lak za nokte, umočite šolju i voila! Pomešajte više lakova za šareniji izgled.

Tegle sa svećom

Kada znate slikanje na staklu, svaki stakleni objekat postaje platno! Iskoristite sve one tegle ajvara i krastavčića na pravi način.

Nakon što oslikate teglu, možete je napuniti voskom (samo ne zaboravite na fitilj) ili kao što je ovde prikazano kamenčicima ili šipkom.

Savršen poklon za partnera

Ako planirate da napravite ovakav poklon, obavezno pogledajte film „Up” pre nego što predate poklon.

Unikatna vaza od stare limenke

Dekupaž nije odličan samo kada se koristi za ukrašavanje nameštaja, možete iskoristiti ovu tehniku da staru limenku pretvorite u unikatnu vazu za cveće.

Dodajte teglu unutar ukrašene limenke, kako biste mogli da napunite vodu u koju ćete staviti cveće.

Pogledajte još dekupaž ideja koje će vas oduševiti.

Unikatna maska za telefon

Učinite da vaš prijatelj izgleda kao da potiče sa drugog sveta! Uz malo mozganja možete Spokovo uvo zameniti uvetom bilo kog drugog stvorenja.

Minerali traju večno

Izrada nakita nikada nije bila lakša. Sve što vam treba je prazna prstenasta osnova i bilo koji mineral sa ravnim dnom. Dodajte malo lepka između i dobili ste prsten koji će trajati večno.

Ručno rađen nakit može da izgleda prilično neverovatno, pogledajte sjajno ručno izrađen nakit.

Upakujte poklon kako dolikuje

Napravili ste kreativan poklon, sada vam ostaje još samo da ga upakujete kako dolikuje. Upakovan poklon mnogo lepše izgleda i može dodatno da ulepša već unikatan poklon.

Da li su vam ručno rađeni pokloni lepši od kupljenih?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nema proizvoda u korpi.