Neverovatan ručno rađen nakit koji će vas oduševiti
/
/
Neverovatan ručno rađen nakit koji će vas oduševiti

Neverovatan ručno rađen nakit koji će vas oduševiti

nakit prsten
Razmišljate da počnete da se bavite ručnom izradom nakita? Ovi primerci unikatnog ručnog nakita će vas sigurno inspirisati da se upustite u ovu predivnu umetninu.

Unikatni ručno pravljeni nakit vam omogućava da istaknete svoju kreativnost i individualnost. Za razliku od nekih drugih vidova izlaženja iz okvira ustaljenosti, nakit vam daje mogućnost trenutne transformacije.

Ako odlučite da ofarbate kosu u zeleno, ili obučete neobičan komad garderobe (pa i celu kombinaciju), možda nekad postoje situacije u kojima ne želite da privlačite toliko pažnje.

Unikatni komad nakita može da vas izdvoji iz mase,  ali ga u svakom trenutku možete skloniti sa sebe.

Pogledajte unikatni ručno rađen nakit neverovatne izrade i kreativnosti.

Tvrd je orah voćka čudnovata, ali i originalni poklon!

Orah je fantastična foćka sa puno zdravstvenih benefita. Prepun je esencijalnih masnih kiselina, a nakon što pojedete plod, nemojte da bacate ljusku. Od ljuske oraha se može napraviti pravo iznenađenje i kreativan poklon, koji se nikada neće zaboraviti.

Priroda u ogrlici

Ručno pravljeni nakit je za kreatorku ovih neverovatnih primeraka bio beg od dosade regularnog posla. Ona je upisala kurs modnog dizajna, a vremenom počela da eksperimentiše sa izradom nakita.

Nakon nekog vremena, izrada nakita od kuće je počela da se isplaćuje. Napravila je štand gde je vikendom prodavala svoje radove, a potom je otvorila veb prodavnicu. Kada je prodaja ručno pravljenog nakita dovoljno porasla, napustila je svoj posao i pretvorila hobi u stalno zanimanje.

Obasjajte prostoriju uz ovaj magičan nakit

Umetnica Manon Ričard kombinuje kreativnost i magiju u svojim radovima fantastičnog nakita. Ona obogaćuje minđuše, ogrlice i prstenje sa visoko kvalitetnim materijalima koji sijaju u mraku.

Zagonetna tirkizna boja čini da njen ručno pravljeni nakit izgleda kao iz bajke. Ovi primerci će bukvalno učiniti da sijate u mraku, a najbolje je što možete da foto-flurescentnu materiju napunite, tako što ćete je staviti na izvor svetlosti.

Svet na dlanu

Kanadski virtouz izrade nakita ume da prikaže neverovantne pejzaže majušnih svetova, i to uokviru prostora na vrhu prsta! Koristeći drvo, smolu i pčelinji vosak, on uspeva da stvori bajkovite prikaze. Od snežnih planinskih vrhova do dubokih plavih laguna.

Poput dragog kamena, svaki prsten ima uglastu površinu, koja prelama prikaze pažljivo smeštene unutar njega. Svaki komad je u potpunosti ručno izrađen, tako da je svaki prsten unikatan.

Večno drago kamenje

Koliko puta ste kupile gomilu jeftinog nakita, koji bi se bukvalno raspao nakon drugog nošenja?

Da li biste voleli da imate nakit koji traje koliko i sama planeta Zemlja? Frida Sofi se bavi ručnom izradom nakita koristeći drago kamenje, minerale, geode, jedinstvene fosile i komade iz prirode.

Njen nakit izgleda kao da potiče iz rekvizita televizijskih serija o vešticama i magiji, ali ona garantuje da njegovo nošenje neće prizvati nikakve zle duhove ili zarobljene demone.

Jedini problem koji ćete imati sa njenim nakitom je što ćete, gde god se pojavite, morati da objašnjavate odakle vam ovaj nakit.

Da li ste spremni da se i sami upustite u ovu predivnu veštinu? Ne samo što možete imati unikatan nakit, sa kojim možete bukvalno sijati u mraku, već možete i ovaj hobi lako pretvoriti u biznis!

Ne čekajte više na svoj nakit. Upišite naš kurs izrade nakita i savladajte sve što vam je potrebno za pravljenje fascinantnih primeraka nakita.

 

 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nema proizvoda u korpi.