Poklonite detetu najvažniji poklon – kreativnost
/
/
Poklonite detetu najvažniji poklon – kreativnost

Poklonite detetu najvažniji poklon – kreativnost

mala slikarkaLjudi koji imaju sposobnost kreativnog razmišljanja su oni koji vode svet u budućnost, pa pročitajte u nastavku kako možete detetu pokloniti najvažniji poklon ikada, a to je – kreativnost.

Činjenica je da ne možete detetu dati talenat, ali možete mu pomoći da izvežba oko, uho i način razmišljanja. U daljem tekstu saznajte kako proslaviti rođendan na malo drugačiji i kreativan način.

Zašto je kreativnost važna?

Još davno je Pikaso izjavio da je svako dete umetnik, a da je problem u tome kako da ono ostane umetnik kad poraste.

Zadatak roditelja je da pomognu detetu da maštu razvije u kreativan um, i oni su tu da podstaknu žudnju za umetnošću tokom detinjstva.

Kreativnost je važna jer da nema nje, deca ne bi imala priliku da stvore nešto novo veštinom mašte – bilo da je reč o rešenju nekog problema bilo da se radi o novom umetničkom predmetu i formi.

Koje su funkcije kreativnosti?

U najznačajnije funkcije kreativnosti spadaju:

  • Sticanje raznovrsnog čulnog iskustva;
  • Oplemenjivanje emocija;
  • Otkrivanje, istraživanje, komunikacija;
  • Doprinos formiranju ličnosti u celini.

Kako detetu pokloniti kreativnost?vajanje solja

Istraživanja su pokazala i dokazala pravilo “Više igračaka – manje mašte”, a i većina dece je zatrpana igračkama koje polako počinju da gube smisao pa se roditelji sve češće pitaju kako da svojim mališanima poklone kreativnost.

Postoji više načina kojima mogu podstaći ovu osobinu kod deteta, a jedan od njih je da se proslava rođendana umesto na klasičnim mestima kao što su igraonice, kafići (a pritom svi liče jedni na druge), ona organizuje na malo drugačijem mestu.

Rođendaonica BAH je pravo mesto za to jer je ona poznata kao kreativno mesto za decu u Beogradu. Naše sjajne radionice spajaju lepo i korisno, jer će se klinci fantastično provesti a uz to će i naučiti nešto.

Zanimljiva i kreativna proslava rođendana

Idealno rešenje za mališane koji žele da njihov rođendan bude drugačiji od drugih, a da opet bude zabavno njima i njihovim drugarima, jesu kreativne radionice u Beo Art House hobi centru.

Tema rođendana je ovde uvek nova i može se prilagoditi željama slavljenika, a svi znamo kakve su prednosti umetnosti za razvoj deteta, pa tako to može biti kombinacija radionica ili se celokupna proslava može usmeriti na jednu radionicu.

Vaši mališani mogu birati između sledećih radionica:

BAH je dokaz da je došla nova, bolja era proslava rođendana koje nisu okrenute isključivo velikim poligonima za igranje dece; jer se ovde deca mogu zabaviti na potpuno nov način.

Koji je recept za potpuno drugačiji rođendan?

Tajna se krije u kombinaciji umetnosti, kreativnosti i dobre zabave. Koncept proslave rođendana u našoj rođendaonici je totalno drugačiji od drugih, ali kako se čovek na dobre stvari lako navikne – sigurni smo da će se uvek rado vraćati u BAH.

Iako su tu u svojstvu edukatora, naši animatori će dati sve od sebe da decu zabave ali da ih istovremeno podstaknu da svoju energiju iskoriste za kreiranje raznih ukrasnih predmeta.

Baš naša rođendaonica može biti način da vaše dete otkrije svoju umetničku stranu, pa već za sledeći rođendan koji posetite kreativni rođendanski pokloni koje možete napraviti sami sa svojim detetom mogu biti sjajno iznenađenje za prijatelje.

Proverite zašto će Vaše dete zavoleti BAH i zašto će mu ovo biti omiljena proslava rođendana ikada. Pozovite nas i neka zabava počne!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nema proizvoda u korpi.