Dekupaž

deca vežbaju dekupaž tehniku
pribor za dekupaž
deca na času dekupaž tehnike
deca se zabavljaju učeći dekupaž na bah kursu

Dekupaž za decu – radionica

Dekupaž tehnika je umetnost koju svako dete vrlo brzo zavoli, jer na zanimljiv i kreativan način može stvoriti lično malo umetnicko delo. Kroz Beo Art House dečiju dekupaž radionicu u Beogradu, uvodimo decu u svet dekupaža, učimo ih osnovnim i naprednijim tehnikama.

Ujedno ih učimo da koriste što veći broj predmeta iz svakodnevnog života, a podstičemo i razvoj njihove mašte, kako bismo ih osposobili da samostalno mogu doći od ideje do realizacije. Ova radionica je pre svega uživanje, druženje, istraživanje i stvaranje unikatnih predmeta koje deca mogu upotrebljavati ili poklanjati; i sa ponosom reći da je to njihovih ruku delo.

Zašto je dekupaž odlična aktivnost za decu?

Dekupaž je nastao iz potrebe da se kineska umetnička dela repliciraju na što jeftiniji način. Pronalaženje načina da se dobije neverovatan rezultat sa što manje truda je srž svih dekupaž tehnika. Savladavanjem ove umetničke tehnike, Vaše dete će razviti veštine rešavanja problema i naučiće da pronađe vrednost tamo gde to uopšte nije očigledno.

Za razliku od nekih drugih oblika umetnosti, poput slikanja, pevanja, sviranja… Za izradu predivnih predmeta dekupaž tehnikom nije potreban nikakav talenat. Svako dete može da se bavi ovom aktivnošću! Veoma je lako započeti, materijali su pristupačni, a rezultati su vidljivi prilično brzo.

Zašto baš Beo Art House dekupaž za decu?

Ako smatrate da je izrada unikatnih dela od svakodnevnih predmeta u kući nešto u čemu bi Vaš mališan uživao ili želite da u njemu probudite maštu i umetničku stranu, evo par odličnih razloga zašto je baš Beo Art House dekupaž kurs pravi izbor za Vas i Vaše dete:

 • Prvi čas je potpuno besplatan i neobavezujuć.
 • Ljubazni Beo Art House edukatori će sa Vašim detetom proći kroz sve korake učenja i kreativnosti, na pedagoški i prijateljski način.
 • Sav repromaterijal i oprema su uključeni u cenu.
 • Vaše dete može odlučiti u kom smeru želi da razvije svoju kreativnost.
 • Spojićete korisno i lepo: dete će se družiti sa svojim vršnjacima na zabavan i koristan način, stvarajući prava umetnička dela od svakodnevnih predmeta.
 • Osim što će razviti maštu, dete će vežbati svoje strpljenje i koncentraciju.
 • Zadovoljstvo koje dolazi iz kontrole stvaralačkog procesa, i uspešno završenog zadatka je ključna za formiranje ličnosti i radnih navika deteta od malih nogu;
 • Dekupaž za decu je odličan način da se uoče skriveni talenti i interesovanja dece, koja mogu postati hobi, zatim strast, a možda i životni poziv.
 • Umetnost ima različite oblike, a Vaše dete može odabrati svoj omiljeni;

Na kraju krajeva, ova zabavna aktivnost može da bude nešto čime biste mogli zajedno da se bavite i nešto što će stvoriti posebnu vezu sa Vašim detetom i uspomene koje će ono pamtiti ceo život. Slobodno nas kontaktirajte za sve informacije ili samo dođite na besplatan čas, bez ikakvih obaveza.

CENA
RADIONICE ZA DECU SU NEAKTIVNE

Obezbeđen materijal

Polaznicima je obezbeđen sav neophodni osnovni materijal i pribor za rad.

Paketi za polaznike

Izaberite paket po vašoj meri

Kontaktirajte nas

Prijavite se za radionicu crtanja i slikanja  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  Nema proizvoda u korpi.