Kreativna radionica

/
/
Kreativna radionica
sova napravljena od papira
devojcica sa ofarbanim rukama
pticice i kucica za pticice napravljene od papira i konca
leptir izradjen od papira

Kreativne radionice za kreativnu decu, i onu koja će to postati

Kreativna radionica za decu u Beo Art House-u u Beogradu je namenjena klincima uzrasta od 7 do 15 godina. Cilj kreativne radionice za decu jeste da deca iskoriste svoju maštu, kreativnost i volju i da pretoče svoje želje i zamisli u neko umetničko delo. Umetnost kod dece je izuzetno važna, a upotreba mašte za stvaranje nečeg manje ili više korisnog za svakodnevni život, će ih naučiti važnosti ličnog stvaralaštva i svojih mogućnosti.

Uz BAH kreativne radionice u Beogradu, deca će kroz igru i zabavu naučiti da ulepšaju svoj životni prostor i prostor za učenje i druženje. Logika i mašta deteta su nešto što odrasli ne mogu ni sagledati, a upravo naše kreativne radionice će im pomoći da svoju maštu ispolje na koristan i zabavan način. Na ovaj način, deca će beskorisnim ili suvišnim predmetima udahnuti novi smisao i učiniti ih živim.

Zašto je BAH kreativna radionica za decu u Beogradu pravi izbor?

Ako smatrate da je Vaše dete kreativno ili želite da u njemu probudite maštu i umetničku stranu, evo nekoliko razloga zašto je baš Beo Art House kreativna radionica pravi izbor za Vas i Vaše dete:

 • Prvi čas je potpuno besplatan i neobavezujuć.
 • Ljubazni Beo Art House edukatori će sa Vašim detetom proći kroz sve korake učenja i kreativnosti, na pedagoški i prijateljski način.
 • Sav repromaterijal i oprema su uključeni u cenu.
 • Vaše dete može odlučiti u kom smeru želi da razvije svoju kreativnost.
 • Spojićete korisno i lepo: dete će se družiti sa svojim vršnjacima na zabavan i koristan način, stvarajući prava umetnička dela od svakodnevnih predmeta.
 • Osim što će razviti maštu, dete će vežbati svoje strpljenje i koncentraciju.
 • Satisfakcija koja dolazi iz kontrole stvaralačkog procesa, i uspešno završenog zadatka je ključna za formiranje ličnosti i radnih navika deteta od malih nogu;
 • Kreativna radionica za decu je odličan način da se uoče skriveni talenti i interesovanja dece, koja mogu postati hobi, zatim strast, a možda i životni poziv.
 • Umetnost ima različite oblike, a Vaše dete može odabrati svoj omiljeni;

Kome su namenjene dečije kreativne radionice?

Ciljna grupa kreativne radionice u Beo Art House centru jesu sva deca koja žele da uče nove veštine i provedu vreme na produktivan način u druženju sa svojim vršnjacima.

Dobrodošla su deca svih uzrasta od 7. do 15. godine, nakon čega njihovo stvaralaštvo može prerasti u profesionalne afinitete, kada mogu početi sa pohađanjem radionica za odrasle ili upisivati umetničke škole. Naše radionice za decu su usmerene na otkrivanje potencijala deteta i usmeravanje istog na nešto kreativno i korisno. Posebno su pogodne za razvoj ličnosti deteta i razumevanje sopstvenog izražavanja kroz umetnost.

Šta će Vaše dete raditi u našim radionicama?

BAH kreativne radionice su usmerene na različite aktivnosti. One se mogu prilagoditi željama deteta, ali svakako podrazumevaju sledeće aktivnosti:

 • Crtanje drvenim ili voštanim bojicama, kredom, temperama itd;
 • Modelovanje plastelina;
 • Pravljenje različitih ukrasnih i korisnih predmeta od raznog materijala (papir, karton, drvo…)
 • Brojne druge aktivnosti u čijem stvaranju mogu učestvovati deca, sa svojim predlozima.

Repromaterijal je uključen u cene kreativnih radionica, a evo šta ćemo koristiti:

 • Predmeti i materijal od papira, kartona, drveta…
 • Bojice različitih vrsta (voštane, drvene, flomasteri…)
 • Četkice za slikanje, vodene boje i tempere
 • Plastelin
 • Kolaž papir i drugi šareni, samolepljivi papirići
 • Šareni končići, baloni i mnogo tuga drugog

Kad je u pitanju korišćenje alata poput makaza ili lepka, budite sigurni da će naši edukatori biti uvek tu uz Vaše dete, te će sigurnost biti na najvišem nivou.

Hobi centar Beo Art House je spreman za druženje, kao što smo sigurni da je slučaj i sa Vašim detetom, stoga odmah rezervišite prvi čas besplatno i napravite važan korak u razvoju ličnosti svoje dece.

CENA
RADIONICE ZA DECU SU NEAKTIVNE

Obezbeđen materijal

Polaznicima je obezbeđen sav neophodni osnovni materijal i pribor za rad.

Tijana Dobrić Gaćić
DEČIJE RADIONICE „CRTANJE I SLIKANJE“ I „KREATIVNA RADIONICA“

Idejni tvorac BAH hobi centra i predavač. Grafički dizajner sam po struci i trenutno sam na Fakultetu savremenih umetnosti – smer slikarstvo i hitro ciljam ka ostvarenju svojih želja i snova. Kroz višegodišnji rad sa decom i odraslima otkrila sam i razvila veliku ljubav prema ovome što radim, što pored same ljubavi prema slikarstvu i umetnosti predstavlja, za mene, idealnu kombinaciju posla, hobija i poziva.

Bah je moje mezimče, nastalo uz nesebičnu ljubav i podršku meni dragih ljudi, naročito supruga, koji lagano izrasta u sve ono o čemu sam oduvek maštala, a ponekad mi se čini da će i prevazići snove i očekivanja.

Paketi za polaznike

Izaberite paket po vašoj meri

Kontaktirajte nas

Prijavite se za radionicu crtanja i slikanja  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  Nema proizvoda u korpi.