Kviling tehnika – kurs u Beogradu – neaktivno

/
/
Kviling tehnika – kurs u Beogradu – neaktivno
kisobran napravljen kviling tehnikom
cvet napravljen kviling tehnikom
leptir izradjen kviling tehnikom
buket izradjen od papira kviling tehnikom

Kurs kviling tehnike u Beogradu je tu da otkrijete svoju kreativnost i da pretvorite papir za kviling u fantastične ukrase od papira, pa čak i prava umetnička dela. Beo Art House centar je tu za vas. Prijavite se za čas quilling-a u Beogradu i otkrijte zašto su radionice kvilinga u okviru Beo Art House hobi centra pravi izbor.

Šta je kviling tehnika?

Kviling tehnika se drugačije naziva i filigranski papir i predstavlja umetnost stvaranja dizajniranih ukrasa od papira. Papir se seče u trake koje se potom savijaju, rolaju i oblikuju u različite oblike koji se mogu koristiti za ukrašavanje čestitki, slika, kutija, jaja i slično, ali isto tako se od ovog papira može napraviti nakit, zidne dekoracije, 3-D figure i mnogi drugi ukrasni predmeti.

Kako je kviling nastao?

Quilling tehnika poznata je još u 15. veku, u doba renesanse su francuske i italijanske monahinje koristile pozlaćeni papir i stvarale ukrasne predmete kojima su dekorisalii verske objekte, kao alternativa skupog zlata filigrana. U 18. i 19. veku  je ova tehnika postala razonoda ženama u Engleskoj, koje su dekorisale svoje čajnike i delove nameštaja, a kasnije se kviling tehnika proširilai na ostatak sveta.

Svo ovo vreme je quilling tehnika ostala manje-više ista, sve do 21. veka kada su nastale neverovatne 3-D figure i muzejske postavke zahvaljujući vrednim kreativcima. Danas se kviling preporučuje u radu sa decom u školama, jer utiče na razvoj motorike i kreativnog duha.

Koji se alat za kviling uz papir koristi?

Da biste počeli da stvarate ukrase i figure od papira uz pomoć kviling tehnike, potrebno vam je:

 • kviling papir,
 • igla za quilling,
 • lenjir,
 • makaze,
 • pinceta,
 • lepak pogodan za papir,
 • čiode ili čačkalice.
 • I MAŠTA, jer pomoću quilling tehnike od papira možete napraviti šta god poželite, igrati se, i stvarati neverovatna umetnička dela.

Zašto baš kurs kvilinga u Beo Art House centru?

Ako vas zanima kviling tehnika jer ste kreativni i umetnički nastrojeni, ali razmišljate da li je kurs kvilinga u Beogradu prava stvar za vas, pročitajte zašto jeste:

 • Kviling tehnika je zabavna i opušta.
 • Probudićete svoju kreativnost i umetničku stranu koja možda već čuči u vama.
 • Ako imate iskustva sa umetninama i ručnim radom, Beo Art House prostor za slikanje će vam sigurno prijati za rad.
 • Osnovne tehnike kvilinga nisu bauk. Zajedno ćemo ih savladati uz korišćenje svih potrebnih alata za kviling.
 • Ljubazni Beo Art House edukatori će sa Vama proći kroz sve korake savladavanja ove zanimljive tehnike.
 • Sav potreban materijal i alat za kviling uključen je u cenu.
 • Poznavanje tehnike kvilinga može prerasti u profesionalni put, pa čak postati i dodatni izvor zarade, ako to zaista želite.

Beo Art House vas očekuje, zato još jednom pozivamo da rezervišete svoje mesto za čas kvilinga i uživo odlučite da li je baš ovo hobi za vas.

CENA
4000 RSD
Trajanje kursa je 2 časa od 180 minuta.

Obezbeđen materijal

Polaznicima je obezbeđen sav neophodni osnovni materijal i pribor za rad. Kurs se održava po okupljanju grupe. Termini se dogovaraju sa predavačem i polaznicima u što kraćem periodu (do nedelju dana od željenog termina).

Tanja Djurasevic kurs kvilinga

Tanja Đurašević
KURS KVILINGA

Svestranost i želja za novim idejama i umetničkim izrazima odvela me je daleko u svet neistraženog i novog. Quillingom sam počela da se bavim pre 7 godina, kao još jednim načinom da ispoljim svoju kreativnost i naučim nešto novo i zanimljivo. Shvatila sam da od papira možete napraviti svoj svet, šaren i lep, baš po mojoj meri.

Kontaktirajte nas

Prijavite se za radionicu crtanja i slikanja  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  Nema proizvoda u korpi.