Izrada ikona po narudžbini

/
/
Izrada ikona po narudžbini
polaznik slika ikonu
slikanje ikone
cetkice za slikanje
ikonopis

Izrada ikona po narudžbini od strane vrhunskih stručnjaka i umetnika, omogućena je jednostavnim kontaktiranjem ili slanjem upita putem našeg sajta. Specifična slikarska dela sa crkvenom tematikom – ikone, zaista jesu umetnost koja vekovima unazad ukrašava zidove pravoslavnih objekata i drugih duhovnih prostora koje Vi odaberete.

Kreativno-umetnički hobi centar Beo Art House je izradu ikona po Vašoj narudžbini poverio vrsnim stručnjacima i umetnicima. Uz naša dela Vaš željeni prostor će dobiti detalj čija vrednost prevazilazi estetiku.

Popunite jednostavan upitnik i naš profesionalni tim slikarai ikonopisaca će će Vas ubrzo kontaktirati i saopštiti Vam koji su naredni koraci do željene pravoslavne ikone, koju ćemo izraditi po Vašoj želji i smernicama.

Ručno rađene pravoslavne ikone

Ukoliko je Vaš dom uređen tradicionalno, sa elementima rustičnog stila, unikatne pravoslavne ikone će se odlično uklopiti uz ostatak enterijera. Naš stručni tim zadužen za crtanje ikona će uvažiti sve Vaše želje, a ukoliko želite ikonu sa posebnim detaljima – njima ćemo posvetiti i posebnu pažnju.

Izrađujemo ikone sa pravoslavnim motivima po Vašoj želji, a takođe postoji mogućnost izrade prilagođenih i personalizovanih ikona, kako bi prostor kome su namenjene izgledao unikatno.

Na čemu se izrađuju pravoslavne ikone?

Izrada ikona po narudžbini podrazumeva da Vi odlučujete i o tome na čemu će ona biti izrađena. Obratite nam se ukoliko Vas interesuje:

 • Izrada klasične ikone na dasci
 • Izrada ikone na zidu
 • Izrada ikona na drvetu ( podloga mogu biti stolovi, ormani, razni drveni predmeti…)

Ukoliko želite da ikona bude oslikana na nekom drugom, specifičnom predmetu, mi ćemo Vam, ukoliko tehnika koje se koristi za crtanje ikone to dozvoljava, rado izaći u susret.

Kako se formira cena ikone?

Kada je u pitanju izrada ikona cene zavise od nekoliko faktora. Fomira se na osnovu motiva koje želite, odnosno težine izrade verskih motiva, zatim i na osnovu željene veličine i predmeta na kome se ona oslikava.

Od navedenih faktora ne zavisi samo cena ikone, već i vreme izrade. Kako bi krajnji rezultat bile kvalitetne i unikatne ikone izrada može trajati od 2-3, pa do mesec i više dana. Naš tim će Vam dati realnu procenu vremena koje je potrebno kako bi ikona koju ste poručili izgledala perfektno.

Izrada ikona po narudžbini u Beogradu i šire u Srbiji

Ručno izrađena ikona može biti odličan poklon za Vaše prijatelje i članove porodice koji su vernici. Takođe, obogatiće Vaš dom ukoliko poštujete pravoslavne vrednosti, ali i ukoliko cenite umetnost i unikatna dela.

Ukoliko Vam je potrebna usluga izrade ikona u Beogradu ili šire, popunite jednostavan upitnik ili pozovite naš broj telefona i napravite lak prvi korak ka promeni ambijenta i osvežavanju prostora vrednim detaljima. Ako izaberete baš nas, očekujte visok kvalitet usluge i profesionalnost pri radu.

  Napomena: Poželjno je navesti okvirne dimenzije željene ikone, rok izrade, materijal na kome se ikona izrađuje, željeni motiv, lokaciju gde bi se izrađivala ikona (ukoliko je neophodno raditi na licu mesta), okvirni budžet (ukoliko je poznat), bilo kakve specifičnosti vezane za izradu koje bi mogle uticati na težinu rada, cenu i rok izrade.


  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  Nema proizvoda u korpi.