Kaligrafsko ispisivanje po narudžbini

/
/
Kaligrafsko ispisivanje po narudžbini

Kaligrafsko ispisivanje po narudžbini od strane vrhunskih stručnjaka omogućeno je jednostavnim kontaktiranjem i slanjem upita putem našeg sajta. Uz našu pomoć ovim specifičnim stilom pisanja možete ukrasiti predmet po želji. Kaligrafija je umetnost lepog pisanja, odnosno davanja forme znakovima na izražajan i vešt način, pa ne čudi što kaligrafska slova krase mnoge umetničke komade.

Kreativno-umetnički hobi centar Beo Art House se može pohvaliti timom umetnika, koji će na najbolji mogući način realizovati Vašu zamisao i uz kaligrafsko pismo ulepšati određen dokument, zapis, ili predmet po želji. Ukoliko imate neke neodumice, mi smo tu za sve konsultacije i predloge.

Popunite jednostavan upitnik i naš profesionalni tim će Vam se ubrzo javiti oko narednih koraka za dolazak do predmeta koji krase perfektno ispisana kaligrafska slova, uz Vaše želje i smernice.

Kaligrafija kao simbol važnih događaja

Kaligrafija krasi mnoga umetnička dela, ali i veliki broj dokumenata, pa ovaj stil pisanja može biti odličan izbor za ukrašavanje diploma, posveta, ili bilo kog teksta, u skladu sa potrebama klijenata.

Kaligrafska slova mogu ulepšati i Vaše pozivnice za važne događaje, kao što je na primer venčanje, krštenje deteta, ili bilo koja svečanost. Osim pozivnica, kaligrafsko pismo može krasiti i kartice sa imenima, različite oznake ili zahvalnice.

Pored klasičnog ispisivanja kaligrafskim pismima, takođe vršimo i ukrašavanje papira, iscrtavanje različitih motiva na papiru, a takođe možemo napraviti imitaciju starih papira i zapisa. Postoji i mogućnost pečatiranja pisma i papira.

Kaligrafska slova na predmetu po Vašoj želji

Kaligafsko ispisivanje se može vršiti na klasičnim i specijalnim papirima, kao i raznim predmetima po Vašoj želji. Naš tim će predložiti najbolji izbor materijala za realizaciju Vaših želja.

Odlična ideja za moderno uređenje doma može biti papir za kaligrafiju ispisan porukom po Vašoj želji, zastakljen i uramljen u tonu sa ostatkom enterijera. Predmeti koje krasi kaligrafsko pismo će se lako uklopiti i uz enterijer uređen u tradicionalnom i rustičnom stilu.

Kakav pribor za kaligrafiju koristimo?

Nakon što se odabere papir za kaligrafiju ili druga podloga za kaligrafsko ispisivanje, u skladu sa motivima koje ste zamislili bitno je odabrati i odgovarajući pribor za kaligrafiju. Možete nam se obratiti ukoliko Vas zanima:

  • Kaligrafsko ispisivanje klasičnim mastilom
  • Kaligrafsko ispisivanje markerima za kaligrafiju

Mi smo tu da vam preporučimo podlogu i pribor za kaligrafiju koji najviše odgovara Vašem zahtevu.

Kako se formira cena kaligrafskog ispisivanja

Kaligrafska slova su veoma pedantna i u skladu sa najvišim standardima estetike, pa je za kaligrafsko ispisivanje potrebno i određeno vreme, kako bi krajnji rezultat bio unikatan ručni rad koji će ostaviti jak utisak.

Izrada ovakvog rada može trajati par sati, do par dana, pa i nedelja, u zavisnosti od težine zadatka. Vreme izrade je jedan od faktora koji utiču na formiranje cene kaligrafskog ispisivanja, a takođe ulogu igraju i veličina rada, količina teksta i utrošenog papira, ali i sama želja klijenta i kompleksnost njene realizacije.

Kaligrafsko ispisivanje po narudžbini u Beogradu i šire u Srbiji

Predmeti koje krasi kaligrafija su odlična ideja za ljubitelje unikatnog ambijenta, a pogotovo za one koji žele da uz kaligrafska slova učine svoje događaje još svečanijim. Posebna poruka ispisana kaligrafskim pismom može biti i odličan znak pažnje za one koji vole poklone unikatne izrade.

Ukoliko Vam je potrebno kaligrafsko ispisivanje u Beogradu ili šire, popunite jednostavan upitnik ili pozovite naš broj telefona, a mi ćemo se potruditi da realizujemo svaku Vašu zamisao. Ako izaberete baš nas, očekujte visok kvalitet usluge i profesionalnost pri radu.

    Napomena: Poželjno je navesti okvirne dimenzije podloge za ispisivanje, eventualan sadržaj teksta za ispisivanje, tehniku i pismo u kojoj bi se ispisivalo (ukoliko je poznato), materijal na kome je potrebno ispisivanje, rok izrade, okvirni budžet (ukoliko je poznat), bilo kakve specifičnosti vezane za izradu koje bi mogle uticati na težinu rada, cenu i rok izrade.


    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    Нема производа у корпи.