Oslikavanje zidova motivima po želji

/
/
Oslikavanje zidova motivima po želji
mural dambo na zidu

Usluga oslikavanja zidova u prostoru po Vašem izboru

Ukoliko želite da osvežite prostor u kome provodite veliki deo vremena, postoji veoma kreativan način da to uradite. Nudimo Vam uslugu oslikavanja prostora po Vašem izboru, bilo da je reč o dečijoj sobi, ili objektima kao što su vrtići ili škole.

Naši profesionalni slikari će na najbolji mogući način realizovati Vašu zamisao i oslikati motive po želji. Ukoliko nemate inspiraciju, a želite da ukrasite svoje zidove na ovaj način, oni Vam mogu ponuditi i ideje za oslikavanje zidova.

Popunite jednostavan upitnik i naš profesionalni tim slikara će Vam se ubrzo javiti oko narednih koraka do savršeno oslikanog prostora.

Oslikavanje zidova svih prostora – po želji i potrebi klijenata

Naš profesionalni tim slikara može oslikati bilo koji prostor da poželite, a do sada se pokazalo da je ovaj vid dekoracije najinteresantniji najmlađima. Obratite nam se ukoliko ste zainteresovani za:

  • Oslikavanje zidova dečijih soba 
  • Oslikavanje zidova vrtića  
  • Oslikavanje zidova škola
  • Oslikavanje zidova bolnica i drugih ustanova
  • Svaki drugi tip prostorija koji želite da oplemenite slikarskim majstorijama

Koliki prostor može biti i koliko traje umetničko oslikavanje zidova?

Kada je u pitanju veličina prostora koji želite da oslikamo, u obzir dolaze različite kvadrature, od najmanjih dečijih soba, do velikih dnevnih boravaka, sala ili dvorišta. Sigurno ćemo oslikati površinu koju ste zamislili, ali je za one veće često potrebno više vremena.

Oslikavanje zidova može trajati od nekoliko sati do nekoliko dana, u zavisnosti od teksture površine koja se oslikava, pristupa prostoru koji se oslikava, činjenice da li se radi u unutrašnjim uslovima ili je u pitanju spoljni deo objekta, ali i od težine modela oslikavanja. Na osnovu svih tih faktora se formira i cena.

Na primer, ukoliko je reč o crtežu velike površine, ali proste forme i istih tonova, 10 kvadrata je moguće oslikati za par sati, a oslikavanje komplikovanijih crteža istih dimenzija sa mnogo detalja iziskuje više dana, a nekad čak i nedelja.

Koji motivi za oslikavanje zidova dolaze u obzir?

U ovom slučaju izbor je takođe na Vama. Gotovo sve što zamislite možemo sprovesti u delo, a najčešći motivi koje su naši klijenti želeli su:

 • Motivi iz svakodnevnog života
 • Motivi i junaci iz crtaća
 • Scene iz poznatih filmova i serija
 • Pejzaži
 • Replike poznatih slika
 • Apstraktni motivi, kao i mnogi drugi.

Takođe, moguće je u saradnji sa našim dizajnerom i fotografom, a uz korišćenje projektora i računara, predstaviti situaciju u elektronskom formatu i dizajnirati sopstveni motiv po želji, kombinovati izgled, i unapred dobiti predstavu kako će izgledati finalni “proizvod”.

Materijal za oslikavanje zidova koji koristimo

Od opreme za oslikavanje zidova koristimo standardan molerski pribor u kombinaciji sa slikarskim. Kao što smo pomenuli, nudimo i uslugu koja podrazumeva korišćenje računara i projektora.

Uglavnom koristimo boje na akrilnoj bazi zbog postojanosti, a po zahtevu se mogu koristiti sve vrste ekoloških boja u kombinaciji sa tonerima, pri čemu ćemo rado izneti sve prednosti i mane opcija koje možete odabrati.

Za oslikavanje zidova koriste se razna sredstva, četkica, valjak, mini-valjak, i svi drugi korisni alati koje svrstavamo u slikarski odnosno molerski pribor. Takođe se u određenim situacijama koriste i sprejevi, kada se pokažu kao najbolje ili jedino rešenje.

Oslikavanje zidova Beograd i šire u Srbiji

Oslikavanje zidova je odlična ideja za ljubitelje specifičnog ambijenta, a pogotovo za one koji žele da svoje domaćinstvo prilagode potrebama dece.

Oslikavanje zidova vrtića, škole ili drugih ustanova u kojima deca provode dane sigurno će te prostorije učiniti vedrijim i prijatnijim za boravak i napraviti od njih mesto po kome će deca pamtiti svoje detinjstvo i razviti svoju maštu.

Ukoliko Vam je potrebno oslikavanje zidova u Beogradu ili šire, popunite jednostavan upitnik ili pozovite naš broj telefona i napravite lak prvi korak ka promeni ambijenta i prostora koji želite da oslikamo. Ako izaberete baš nas, očekujte visok kvalitet usluge i profesionalnost pri radu.  

  Napomena: Poželjno je navesti dimenzije (visina i širina) zidova koji bi bili predmet oslikavanja, materijal koji je kao završni sloj na kome se vrši oslikavanje, namenu objekta, tj prostorije koja se oslikava, motiv koji bi bio oslikan na zidovima, lokaciju objekta gde bi se vršilo oslikavanje, rok izrade, okvirni budžet (ako je poznat), bilo kakve specifičnosti vezane za izradu koje bi mogle uticati na težinu rada, cenu i rok izrade.


  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  Нема производа у корпи.