Kreativni pokloni za Dan zaljubljenih
/
/
Kreativni pokloni za Dan zaljubljenih

Kreativni pokloni za Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih, odnosno Dan Svetog Valentina, ili Svetog Trifuna, tradicionalno se obeležava 14. februara širom planete, a svaki par proslaviće ga na svoj način. Ono što im je svima zajedničko jeste poklon za Dan zaljubljenih koji će rado tog dana udeliti svojoj drugoj polovini kao znak pažnje i ljubavi.

Poklon za devojku za Dan zaljubljenih, kao i poklon za dečka, ili muža i ženu, jednako su traženi, a trend koji primećujemo jeste da su originalni pokloni sve traženiji i poželjniji. Kako nas iskustvo uči, svima je posebno drago ukoliko originalni poklon za Dan zaljubljenih sami napravite i tako ga učinite posebno vrednim i originalnim. U nastavku teksta daćemo vam kreativne ideje za poklon za Dan zaljubljenih sa kojim ne možete pogrešiti.

Šampanjac za Dan zaljubljenihNaslikajte sliku – originalni poklon za Dan zaljubljenih

Kreativne ideje za poklon za Dan zaljubljenih koji ćete nameniti drugoj polovini ovog dana, podrazumevaju originalnost i autentičnost. Svakako, kreativnije i originalnije od toga da poklon od početka do kraja sami napravite ne može.

Slike su umetnička dela koja su obožavana od kad je platna i boja, a ne morate da budete Pikaso ili Frida da biste sami naslikali poklon za Dan zaljubljenih – malo mašte i osnovni materijal su sve što Vam je potrebno.

Takođe, preporučujemo da se opredelite za našuškolu crtanja i slikanja ako želite da poboljšate svoje slikarske tehnike, te uživate u ovom hobiju i van osmišljavanja kreativnog poklona za Dan zaljubljenih. Slici koja je vaših ruku delo oduševiće se i muškarci i žene, momci i devojke, te predstavlja odlično rešenje kao poklon za Dan zaljubljenih dečku, a i poklon devojci.

Album fotografija – riznica zajedničkih uspomena

Fotografije u opipljivom obliku nikad neće izaći iz mode, a svima koji su zaljubljeni posebno su drage one zajedničke. Zato predlažemo kreativni poklon za Dan zaljubljenih u vidu albuma zajedničkih fotografija. Opcije za album su brojne – njega sami možete napraviti, možete se odlučiti za retro, kartonski album, za onaj sa najlon uložcima za slike, ali i za one najmodernije – albume sa “insta” slikama, kao i polaroid albume za slike.

Zavisno od Vaših preferencija napravićete svoj izbor, a ovako originalni pokloni uvek se cene i ostaju posebno dragi. Naravno, preduslov je da imate dovoljan broj zajedničkih fotografija, to jest, da ste dovoljno dugo u vezi i da ste napravili dovoljno zajedničkih uspomena za ovakav romantični poklon.

Međutim, ne mora da bude tako. I na samom početku veze takođe možete oduševiti partnera ili partnerku ovakvim gestom – uz jednu ili dve zajedničke fotografije na samom početku i poruku da ćete album do kraja popuniti narednih meseci i godina pokazaćete ozbiKreativni poklon za Dan zaljubljenihljne namere i veliku zainteresovanost.

Dekupaž kutija – kreativni poklon devojci za Dan zaljubljenih

Romantični pokloni za devojku svakako su pre svega klasični cveće i bombonjera, ali ima i onih kreativnijih koji podrazumevaju i to da sami radite i napravite Vaš znak pažnje za svoju lepšu polovinu. Otkrićemo Vam tajnu: žene obožavaju dekupaž!

Dekupaž predstavlja tehniku ukrašavanja predmeta na vrlo kreativan i autentičan način – salvetama, bojama i pečatima. Retro je sve više moderno, a dekupaž predmeti predstavljaju odličan način da ispratite ovaj trend, a u isto vreme ostavite bez daha poklonom za Dan zaljubljenih. Romantični poklon kao što je kutija za nakit koji ste sami ukrasili dekupaž tehnikom sigurno će biti izuzetno cenjen i obožavan, ali i itekako funkcionalan!

Romantični vikend za dvoje – poklon za oboje

Ukoliko se pitate šta pokloniti dečku za Dan zaljubljenih, ili devojci, a pogotovo mužu ili ženi ako ste u braku, a da pritom ne pogrešite – romantični vikend za dvoje je van svake konkurencije.

Naravno, ovo podrazumeva da ste u dovoljno ozbiljnoj vezi kako biste se opredelili za ovakav poklon, kao i to da znate da će vaš partner ili partnerka moći da ide sa Vama, odnosno da je slobodan tog vikenda. Naravno, ne morate da se trošite puno – Srbija ima prelepa mesta na kojima možete obeležiti ovaj praznik ljubavi za pristojnu sumu utrošenih resursa.

Ove četiri ideje izdvajamo kao posebno autentične. Svakako, ideje za kreativni poklon za Dan zaljubljenih neiscrpne su, upravo zato što ništa ne inspiriše tako puno kao ljubav. Originalni pokloni ne moraju da budu ni skupi, ni grandiozni, dovoljno je da budu romantični kako biste Dan zaljubljenih ukrasili znakom pažnje koji će se pamtiti.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nema proizvoda u korpi.