Beogradski klubovi sa najunikatnijim enterijerom
/
/
Beogradski klubovi sa najunikatnijim enterijerom

Beogradski klubovi sa najunikatnijim enterijerom

O noćnom životu u Beogradu već bruji čitav svet i sa razlogom je odavno poneo titulu prestonice balkanskog noćnog života, a može slobodno da parira i najvećim evropskim metropolama. Osim kvalitetnih svirki i opuštene atmosfere, ljubitelje provoda privlače i privlačan i moderan enterijer lokala, koji osvaja već pri prvom susretu. Pročitajte koji su se to beogradski klubovi izdvojili kao najatraktivnija mesta koja slave noćni žvot.

Klub kafana Tarapana – rustični ambijent modernog boemstva

Kada su u pitanju kafane Beograd ne zaostaje za svetskim destinacijama, čak ih po mnogo čemu i nadmašuje. Jedno od najpoznatijih, i sada već kultnih, prestoničkih mesta koje kombinuje jednostavan, klupski i boemski enterijer je Tarapana – kafana u samom srcu Beograda.

Enterijer je izrađen po modernim normama za uređenje enterijera sa minimalnističkim ali efektnim komadima nameštaja. Zanimljiv enterijer kafića koji vešto koketira sa opuštenim drvenim materijalima i modernim, savremenim detaljima kreira ambijent u kome će se svaki gost osećati prijatno.

Boemski život ovde poprima potpuno nova značenja, u modernom, rustičnom ambijentu, koji, iako elegantan – odiše radošću i dobrom energijom. 

Enterijer splava FreestylerNajlepši splavovi su usidreni na sajamskom keju

Dobro poznata adresa koja na sajamskom keju usidruje nekoliko prestoničkih splavova sa najlepšim enterijerom predstavlja omiljeno utočište Beorađana i vrvi od ljubitelja nesputane i šarmantne atmosfere tokom vrelih, letnjih meseci. Freestyler i eklektika je, zapravo, jedan od omiljenih načina za uređenje splavova u našoj prestonici.

Šarmantni gradski splav – Lasta

Sada već dobro poznata adresa koja proslavlja slobodu i eklektični ali naturalistički šarm je i, po mnogima, najlepši prestonički splav – Lasta. Na dokovima Save, u starom delu Beograda usidreno je mesto jedinstvenog provoda zbog koga mnogi zaljubljenici u noćne izlaske ne mogu da dočekaju leto. 

Prostor koji je zamislio poznati arhitekta Đorđe Gec, zamišljen kao glamurozno i elegantno mesto koje asocira na prekookeanske, egzotične destinacije. Taj osećaj, nesumnjivo je nadopunjem belim nameštajem od bambusovog drveta. 

Tropska oaza na Savi – splav Leto 

Ukoliko imate snažnu želju da odete na Tajland i osetite čarobnu energiju ove egzotične destinacije, ali nemate sredstava da to i učinite – genijalni dizajneri enterijera su nam omogući malu tajlandsku oazu u srcu Beograda, na sajamskom keju. 

Ambijent splava Leto spoj je veoma urbanog, u isto vreme veoma soficistiranog i zaista nesvakidašnjeg dizajna, koji predstavlja mali tropski raj na zemlji u koji ćete se na prvi pogled zaljubiti. Splav Leto je svojim posetiocima za samo godinu dana postojanja prirastao za srce ne samo nepogrešivom tropskom estetikom i lepotom već i vrhunskom atmosferom u kojoj se uživa sve do jutra.

Klub Money – egzotika boja i materijala

Leto u punom sjaju je idealno doba godine za provod na terasi na nekoj od dve prestoničke reke. Za samo godinu dana, još jedan gradski splav postao je kultno mesto i simol dobrog provoda u sofisticiranom ambijentu koji naginje ka neobaroku. To je sudbina mladog splava Money, otvorenom prošle godine.

Na mestu koje kao da je iskočilo iz romana o Getsbiju najčešće se mogu sresti mladi ljudi, koji uživaju ambijentu sačinjenom i ukrašenom u minimalističkim kombinacijamacrnih i zlatnih nijansi, oplemenjenih pastelnim ili oštrim bojama plave, tirkizne, ljubičaste i braon. Lisnati abažuri i cvete kreacije, oplemenjuju prostor dajući mu naročito sofisriciranu i egzotičnu notu.

Enterijer kluba MoneyBrankow – eklektični klub uklesan u stub

Šta očekivati od kluba koji je uklesan u stub mosta u najstarijem delu Beograda? Na mestu gde su stasale generacije klabera, u Savamali, razvio se potpuno drugačiji koncept uređenja noćnih klubova, oličen i u neobičnom klubu pod Brankovim mostom, čije ime i nosi.

Enterijer kluba predstavlja fuziju berlinskog, londonskog i njujorškog šika. Ono što ćete prvo primetiti jeste da je mesto puno kontrasta. Beton i staklo. Drvo i koža. Dugački šank i separei ispod betonskih lukova nadsvođuju sitni delići ogledala rasutih po plafonu koji reflektuju atmosferu, šank i goste. 

Eklektični, oštar i moderan ambijent, interesantano je spojen od soficistiranih, urbanih i avangardnih detalja iz glava najboljih domaćin, arhitekti i dizajnera enterijera.

Splav Tag – urbani splav sa rustičnom teraom

Unikatan enterijer, kreativno zamišljena čitava filozofija i velika doza egzotične misterije čine glavne odlike ovog mesta i predstavlja kvalitetnu inovaciju u svetu enterijera kafea i klubova. Izrazito moderna zamisao ali i atraktivna lokacija na samom ušću, stvorila je od splava Tag svojevrsnu oazu usred pustinje.

Kada se sve ovo dopuni fantastičnom muzikom koja ispunjava srce  urbanog enterijera lokala, možete biti sigurni da ćete se ovom splavu vraćati iznova i iznova. Splav Tag raspolaže rustičnom, drvenom terasom koja je od enterijera ograđena modernim, staklenim zidom unutar koga je osmišljen udoban, restoranski ambijent, obojen neutralnim nijansama i obogaćen pastelnim detaljima.

Ovo su bili klubovi koji su se ponudom ali i lepotom izdvojili i učvrstili svoje mesto u srcima urbanog stanovništva našeg glavnog grada. Spoj eklektizma, rustike, boemskog doživljaja sveta i snova o egzotičnim destinacijama izrodili su atraktivne tačke za provod i opuštanje na obe naše reke i njenim obalama.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nema proizvoda u korpi.